Vælg passende inventar, når du indretter kontoret

0
624

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du og skal til at indrette et kontor på din privatadresse? Eller mangler du inventar til en hel kontorafdeling til dit firma? Så gør det en væsentlig forskel for din trivsel, og trivslen af dine ansatte, at det inventar du erhverver dig til formålet, er af ordentlig kvalitet.

Og selvom det praktiske møblement måske er det første du overvejer, så er der andre aspekter at tage stilling til, når du indretter et kontor. Det er nemlig ikke bare det praktiske indbo der skal tages stilling til.

Det er ganske rigtigt også vigtigt med et ordentligt skrivebord og en komfortabel stol, som skåner ryggen. Men du bør også tænke over den atmosfære der dannes i rummet.

Den rigtige belysning påvirker dit velvære

Noget af det som virkelig spiller en rolle i indretningen, uanset hvilke lokaler man indretter, er rummets belysning. Det er ikke sikkert, at gulv- og loftslamper gør nok for rummet. Loftslamper er uundværlige da de effektivt belyser et rum, og gulvlamper har også typisk en kraftig belysningsevne, som dog er mere koncentreret i den del af rummet, hvor lampen er placeret.

Hvor loftslampen ofte vælges, givet sin evne til at oplyse et rum ofte ubemærket, hvis der eksempelvis er højt til loftet, er gulvlampen hyppigt et meget bevidst valg. Det skyldes, at en gulvlampe ofte har mere blikfang.

Givet sin placering i rummet er gulvlampen ofte i øjenhøjde og ses derfor ofte mere – hvorfor man med fordel kan vælge denne type lampe med omhu i forhold til et design og udseende, som kan bidrage til den ønskede indretningsstil.

En tredje og i nogle tilfælde bedre mulighed er dog at vælge væglamper. Væglamper giver mulighed for at oplyse en del af det pågældende rum, mens lampen er synlig og derfor tilfører noget visuelt til rummet.

En fordel ved væglampen er, at mange væglamper kan justeres til at belyse specifikke områder. Det kan være belejligt ved et skrive- eller arbejdsbord. Hvis du er interesseret i væglamper, kan du se på det store sortiment hos lampemesteren.dk. Find udvalget her.

Pæne, funktionelle reoler giver plads til både praktiske og personlige ejendele

Udover skrivebord, kontorstol og belysning skal du selvfølgelig også have det øvrige inventar med i tankerne. På kontoret skal der naturligvis være plads til alt, hvad man har behov for.

Det kan indebære sagsmapper, som indeholder vigtig dokumentation, opslagsværker som er relevante for det arbejde, som dagligt udføres på et kontor. Men også lavpraktiske dagligdagsnips som ure, blyantholdere eller noget helt andet. Du kan selvfølgelig også have behov for at opbevare ejendele af mere personlig natur.

Det kan være billeder af familie og venner, potteplanter, hvis vindueskarmen ikke er tilstrækkelig eller sågar et lille akvarium. Altså alle de ting som tilfører liv til den oase, hvor dagligdagen udfolder sig. Men alle disse effekter, som gør livet på kontoret muligt skal opbevares et sted. Det sted kan med fordel være en flot reol. Er du interesseret i at få en æstetisk reol til kontoret, kan du klikke her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here