Tre tips til at gøre dit hjem helt klar til jul

0
1634

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Julen er hjerternes fest, men det betyder også, at dit hjem ofte bliver fyldt med gæster enten til juelaften, en af de kommende juledage eller til årets sidste fest nytårsaften. Det kan nogle gange virke som lidt af en uoverskuelig opgave, hvordan man skal nå at blive klar til denne uge fyldt med fest og familiehygge, når man også lige skal på arbejde og have styr på de sidste julegaver i dagene op til. Derfor gælder det også om at have en god slagplan, så alt er klappet og klart. Det vigtigste er selvfølgelig bare, at I alle sammen kan have en god og dejlig aften i hinandens selskab og nyde noget god mad, men det betyder også, at dit hjem ofte bliver lidt glemt. Derfor kommer vi her med et par tips til, hvordan du får dit hjem til at se strålende ud, når du byder dette ås jule- og nytårsgæster velkommen indenfor.

Der skal være rent

Det vigtigste punkt på denne liste er, at du kan præsentere et hjem, som er rent. Du er sikkert selv mere kritisk end dine gæster i forhold til rengøringsstandarden, men uanset hvad, så er det altså rarest, at badeværelset lige er blevet gjort rent, og at gulvet ikke knaser af sand, som børnenes beskidte støvler har slæbt ind. Hvis I skal være mange mennesker, er det måske ikke hovedrengøringen, der er nødvendig inden, fordi der også bliver beskidt af at være mange gæster. Men sørg for, at de vigtigste ting er rene og pæne. Hvis du mangler en god støvsuger, som hurtigt og nemt kan komme ind i alle hjørner, så du nemt kan klare rengøringen, så læs mere lige her.

Sørg for den ekstra hygge

Det er altid godt at gøre noget lidt særligt, når der kommer gæster. Og især i juletiden må den godt få lidt ekstra hygge. Det er nu, du kan tænde alle de stearinlys, som du normalt aldrig tænder, og som virkelig kan skabe en intim og hyggelig stemning. Du kan også købe fakler eller lanterner, som du kan have stående udenfor for at byde dine gæster godt ind.

Lav et smukt dækket bord

Hvis der er noget, som kan imponere gæsterne, så er det et smukt dækket bord. Det er nu du skal finde dit bedste porcelæn frem og virkelig gøre noget ud af det. Du må gerne tænke kreativt, og det er jo jul, så hvis det er lige på kanten til at være for meget, så er det helt sikkert perfekt. Find gran, glimmer og julekugler frem og dæk et smukt julebord. Hvis det er nytårsmiddagen, du skal dække til, er det måske i år, at serpentinerne skal springes over og du i stedet skal tænke ud af boksen med alt ud i glimmer og guld.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here