Træt af en grim terrasse? En professionel fliserens sikrer flotte fliser nu og i fremtiden

0
1140

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er intet som en rigtig lækker terrasse, som man kan sidde ved om sommeren og hygge sig med familien og vennerne. Men lige så lækker terrassen kan se ud, lige så grim kan den ende med at blive, hvis man ikke tager sig godt nok af den. Og de lækre fliser ender desværre ofte med at være helt grønne af alger og andet ukrudt, som samler sig i løbet af året. Men man behøver ikke selv bruge flere timer på knæ med en børste og en sæbespand ved sin side, da man kan få en professionel til det.

Effektivitet

Hvis man selv vælger at rense sine fliser, kan hurtigt komme til at bruge rigtig mange timer, og resultatet vil måske aldrig blive helt tilfredsstillende. Professionelle benytter sig dog af andre mere effektive metoder, end man selv ville. Nogle professionelle renser fliserne med højtryk, som hurtigt og effektivt vil fjerne skidtet. Fliserenseren benytter sig af hedvand, hvilket er omkring 100 grader varmt, dette gør, at fliserne hurtigt renses, så de ikke udsættes for højtryk i så lang tid.

Langsigtet løsning

En god rensning af fliserne sikrer også, at alger og andet ukrudt ikke vender tilbage med det samme. Dette vil fliserenseren gøre efter selve rensningen af fliserne er færdiggjort. Dette sker via en algebehandling, hvilket skal gøres årligt, så fliserne ikke hurtigt bliver grimme og grønne igen. Udover algebehandling kan man få fejet knust stenmel imellem fliserne, hvilket hæmmer væksten af ukrudt, da den knuste granit er næringsfattigt. For at undgå frostsprængninger og andre skader på fliserne, kan man få fliserne imprægneret, hvilket lukker flisernes overflade. Imprægneringen sørger for, at fliserne ikke optager fugt der kan beskadige fliserne. Uanset om man ønsker at høre en pris eller bestille en rensning, kan man få professionel hjælp til fliserens her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here