Tips til fremvisning af din bolig

0
56

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vælger du at sælge din bolig uden en ejendomsmægler, skal du selv varetage alle de opgaver, som ejendomsmægleren ellers ville. Opgaverne rummer alt fra markedsføring af din bolig, anskaffelse af rapporter som el, energi og tilstandsrapport, men også fremvisningen og åbent hus. Lyder det for uoverskueligt? Så kan du for 12.500 kr. med en ejendomsmægler, selv stå for fremvisninger og åbent hus, mens ejendomsmægleren står for alt det andet. Men ved du ikke, hvordan du skal holde den perfekte fremvisning? Læs videre og få tips på hvordan du forbereder, fremviser og hvad du skal gøre efter fremvisningen af din bolig.

Forberedelse før fremvisning

Måske har du hørt om al succes beror på forberedelse, eller forberedelse er det halve arbejde? Derfor er det også vigtigt, at du er forberedt til fremvisningen. Derfor vil vi give nogle tips, til hvad du kan gøre af forberedelse.

 

Et godt naboskab og gode naboer betyder mere end man lige skulle tro. Fortæl derfor dine naboer at du holder fremvisning, så dine naboer kan være imødekommende. Sørg også for din bolig ser præsentabel ud udenfor. Førstehåndsindtrykket er vigtig, så derfor er det vigtigt, at både du og din bolig er præsentabel. Tag derfor noget præsentabel eller almindelig tøj på og ikke weekends hyggetøjet. Du gør din bolig præsentabel ved at gøre grundigt rent og luft ud så din bolig ikke virke indelukket. Evt. puds vinduerne og stil blomster frem så det virker hyggeligt. Træk alt hvad du har af persienner og gardiner fra, så solen kan komme ind og få boligen til at fremstå lys. Sørg også for at have ryddet fuldstændigt op. Det kan også få din bolig til at fremstå større. Derudover, undlad at have børn eller husdyr hjemme.

 

Til sidst, så print en salgsopstilling ud og have den liggende fremme. Den kan du give til de potentielle købere, når fremvisningen er færdig.

Fremvisningen af boligen

Når du skal fremvise din bolig, er det vigtigt du fremviser de bedste ting ved din bolig, og giver potentielle købere det bedste indtryk. Både af dig og din bolig. Har din bolig udsigt over åbne marker eller en dejlig have, er det vigtigt at gøre det synligt for dine potentielle købere.

 

Når du fremviser, er det vigtigt, at du er imødekommende over for køber. Det er de færreste boligkøbere, som ikke har spørgsmål, og derfor skal du være villig til at besvare deres spørgsmål. Efter du har fremvist din bolig, så træk dig lidt til side, men være stadig til stede og til rådighed. Giv dine potentielle købere lov til at gå rundt for dem selv i din bolig. Ved at give dem lidt tid for sig selv, kan dine potentielle købere gå rundt og snakke indbyrdes, om ting de kan lide og måske ikke så godt lide. Ved at give din potentielle købere lov til det, kan de tale frit samme uden bekymringer om at komme til at støde dig.

 

Efter fremvisningen

Hvis der var nogle spørgsmål, som du ikke kunne svare på under fremvisningen, er det vigtigt du undersøger det, og giver besked inden for 24 timer. Hvis de ikke havde nogle spørgsmål, så ring til dem inden for 48 timer for at følge op på deres interesse. Måske har de efter besøget kommet på flere spørgsmål, og vil gerne se din bolig igen.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here