Tips til at pynte op til jul

0
641

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Julen tiden nærmer sig og det er en vigtig tid for et hvert hjem. Det betyder selvfølgelig også at der skal pyntes op til den kære juletid. I og med vi allerede har passeret både 1. søndag i advent og d. 1. december så er der måske allerede mange der har fået pyntet op til jul. I mange hjem er der mange traditioner med julepyntet. Meget af den klassiske julepynt der kommer frem hvert år, står eller hænger det samme sted år efter år og det kan nogle gange være svært at kende forskel på årene hvis man ser to billeder fra to forskellige år. Vi vil dog stadig, selvom folk har mange traditioner forsøge at komme med vores tips til op pyntning til jul i hjemmet.
Overvej højden
Hvis det er sådan at du siden sidste år har fået en lille ny baby eller måske har du fået en hundehvalp så er det vigtigt at overveje hvilken højde julepynten er i. Ting ved jorden eller lavt hængende er nemlig det bedste legetøj for både børn og dyr og det kan potentielt betyde at de kommer til at spise det hvilket ikke er godt for maven. Så har du i huset nu, eller skal du have besøg af enten hund eller baby i løbet af julen, så sørg for at hænge ting oppe i højden eller stil ting der ikke kan gå i stykke på gulvet.
Pynt også dig selv
Selvom mange blot vælger at pynte væge, hylder og hvad man nu ellers lige kan komme i nærheden af med snelandskaber, nisser og andre juleting, så skal man huske at man også kan pynte sig selv. Med en lækker jule trøje kan du gå rundt og sprede julestemning hvor end du går hen. Der findes mange lækre jule trøjer i mange forskellige farver og mønstre, og derfor kan du helt sikkert finde noget til dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here