Tips til hvordan du kan gøre nytårsaften lettere

0
465
Fyrværkeri

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Den traditionelle nytårsaften

Nytårsaften glæder vi os alle sammen til, det gør de fleste i hvert fald. Her skal vi skyde krudt af og vi skal have god mad og noget godt at drikke til. Årets sidste dag skal fejres med maner og derfor kan man ikke komme uden om festlighederne. Traditionen tro så skal Dronningen holde den traditionelle nytårstale for hele landet. Nytårstalen handler om det forgangene år, hvad der var bemærkelsesværdigt og hvad vi skal have fokus på i fremtiden. Nytårstalen starter altid kl. 18.00, hvor den bliver sendt direkte. Her ser de fleste i landet med, når vores allesammens dronning taler.

Problematikken

Problemet opstår når man derhjemme, gerne vil have noget god mad. Når dronningens tale starter kl. 18, er det lige oven i madlavningen i de flestes hjem. Det vil derfor være svært for dem, som står for at lave maden at føle med i talen. De har travlt i køkkenet og kan ikke gå fra maden uden at den måske brænder på eller på anden måde bliver mishandlet. Da man helt gerne vil undgå dette, for at få noget god mad, så må køkken undvære nytårstalen og det der nu ellers forgår. Det er lidt uheldigt hvis køkken gerne vil følge med i talen, men familien og vennerne gerne vil spise i god tid.

Mad ud af huset

Men der findes heldigvis en løsning på dette problem. Bestil mad ud af huset på forhånd. På den måde vil I kunne nyde god mad, samtidig med at alle kan se dronningens nytårstale. Når man får leveret maden ude fra, så skal man kun sørge for at varme den op, så den er klar til at blive anrettet på borderet. På den måde er der ikke en eller flere, som skal stå i køkkenet hele aftenen, for at lave maden. Så kan alle følge med i hvad der sker hele aftenen.