Tips til at gøre haven indbydende

0
523
bordbænkesæt

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er husejer, har du højest sandsynligt en lille have. Det er skønt at have muligheden for at gå ud i sin egen have, når man vil have frisk luft. Problemet er bare, at havearbejde, som er en nødvendighed for at haven er pæn, ofte er meget tidskrævende. Her er et par tips til, hvordan du sørger for, at haven er indbydende.

Græsset skal slås jævnligt

Først og fremmest handler det om, at haven udseendemæssigt er pæn, så I som familie får lyst til at bruge tid der. Det betyder, at græsset skal slås jævnligt. Hvis du er typen, der synes, at det er svært at finde tid til at slå græsset i en travl hverdag, kan du overveje at investere i en robotgræsslåmaskine. Det kræver naturligvis, at græsplanen er i et plan, således at græsslåmaskinen let kan køre over den. Som udgangspunkt vokser græsset hurtigt om sommeren, og det kræver derfor, at den holdes nede en gang i ugen.

Møbler til haven

Når vi skal bruge tid i haven med familien, er det vigtigt, at vi har møbler der giver plads til samværet. Hvis du bor sammen med kæresten, og I indtil videre kun er jer, kan I sagtens nøjes med et cafésæt. Hvis I derimod er en stor familie, har I naturligvis brug for mere plads. I kan med fordel købe et bordbænkesæt, som sikrer, at der er plads til alle. Klik her og se mere.

Smukke blomster og højbede

Når haven skal være attraktiv og indbydende, handler det ligeledes om, at du planter forskellige blomster. Hvis du er begrænset på tid i hverdagen, kan du med fordel plante nogle blomster, som passer sig selv og ikke har brug for så meget gødning og vand som andre. Ligeledes kan du med fordel etablere nogle højbede i haven. Hvis du gør det, kan du plante lækre urter og grøntsager i haven og på den måde gøre haven mere anvendelig og indbydende i hverdagen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here