Sommerens bedste udendørs legetøj

0
776
Badminton

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lige så snart solen kommer frem, er det en god idé at bruge tid i haven, så I både får frisk luft og rører jer lidt – det er nemlig et rigtig godt forbillede for børnene, som især har godt af at være udenfor.

Til de mindste

Uanset om I har en stor have, en fælles gård eller går i parken, er det altid godt at have noget legetøj liggende, som I kan hygge jer med. Til de mindre børn er et par bolde en helt uvurderlig investering – gerne nogle i forskellige størrelser og teksturer, så de kan bruge deres fantasi og udvikle forskellige lege og spil.

Du kan også investere i et dåsespil, så børnene kan øve sig i at kaste på mål, eller en frisbee eller boomerang, hvis det skal være mere eksotisk og udfordrende.

Til de lidt større børn er stylter et fantastisk redskab, som de fleste kan bruge lang tid med. For barnet er det sjovt at udfordre sig selv og blive bedre, men det styrker også motorikken, så barnet bliver bedre til andre typer sport og får bedre føling med sin egen krop.

Til hele familien

Er børnene ved at nå en alder, hvor de har en fornemmelse for sportsprægede lege, er det tid til at investere i klassiske havespil som rundbold, kongespil og badminton. De fylder meget lidt, men kan bruges af næsten alle aldersgrupper og nemt tages med i parken eller hen til vennerne.

Badminton og kongespil kan spilles af ned til to personer, så de er perfekte, når børnene får en ven på besøg. Rundbold kræver lidt flere mennesker, men det fylder til gengæld næsten ingenting og kan nemt tages med på skoleudflugter og lignende.

Hvis I kan lide minigolf, er kroket et rigtig godt alternativ til haven, hvor I skal have bolden gennem de små buer. Hvis I har en god indkørsel eller bor på et vænge, findes der også bowling til haven, hvor I skal vælte keglerne med træbolde.

Du kan blandt andet købe udendørs legetøj her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here