Skab en helt ny have

0
1140

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vil du gerne have lavet helt ny have, hvor der er plads til både store og små? En have, hvor der både er plads til, at de voksne kan trække sig tilbage samt plads til, at børnene kan lege og gemme sig. Der skal ikke meget andet end lidt gåpåmod og kreativitet til at få skabt en hyggelig og familievenlig have.

Gør haven børnevenlig

Hvis du gerne vil have en børnevenlig have, så lad endelig havens træer og buske stå. Det gør det kun sjovere for børnene, fordi de kan lege gemme og lave huler rundt omkring i haven. Hvis du alligevel har brug for en ekspert i træfældning, kan du tjekke her. Det kan være, at du skal have plads til en ny terrasse el.lign.

Gør haven spiselig

Det er kun lækkert, hvis jeres have er fyldt med spiselige sager, I kan gå og snacke af, når I opholder jer derude, eller som I kan bruge til aftensmaden. Det synes specielt de små i familien også. De er kun glade, hvis de kan gå og plukke nogle bær eller ærter, når de bygger hule. Hvis du vil engagere børnene i endnu højere grad, kan du lade dem være med til at plante de forskellige ting, så det bliver endnu sjovere for dem at følge med i.

Skab et hyggeligt hjørne

Når først haven er børnevenlig og spiselig, er det bare med at få skabt et sted, hvor du kan trække dig tilbage en gang imellem, når du gerne vil læse en bog eller nyde din eftermiddagskaffe. Det kan være alt fra en pavillon til en diskret hængekøje. Det afhænger både af din haves størrelse, dit budget og dit behov. Det vigtigste er, at det bliver et hyggeligt sted, hvor der er rart og hyggeligt at være for alle.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here