Sådan laver du en smuk og brugbar indkørsel

0
642

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du overvejet, at lave din egen indkørsel i ægte gør-det-selv-stil? Så er du kommet til det rette sted. Det kan være svært, at finde rundt i hvad man skal gøre, og hvad man ikke skal gøre, når man skal lægge sin egen indkørsel. Hvilke sten skal man f.eks. vælge? Hvor mange skal man bruge? Få svar på alle dine spørgsmål her.

Valg af sten

Det kan være ret svært af finde rundt i alle de mange stentyper, der findes på markedet – skal det være hollændersten, nybrosten eller noget helt tredje? Svaret er herregårdssten. Herregårdssten er en af de aller mest populære belægningssten der er på markedet – og det er ikke uden grund. Herregårdssten skaber et smukt udseende – det traditionelle rektangulære look. Du kan finde et bredt udvalg af herregårdssten lige her på easy-stone-dk. Der er også mange muligheder for valg af farve – alt fra den traditionelle lysegrå farve til en smuk gyldenmix. Udover de mange muligheder for nuancer og farver, er herregårdssten en meget nem belægningssten at lægge. Det gør den helt perfekt til dit gør-det-selv-projekt – f.eks. hvis du skal lægge en indkørsel. Stenene er meget nemme at arbejde med, så du behøver ikke at frygte, at det bliver for svært for dig. Herregårdssten med en tykkelse på 7 cm anbefales, hvis du skal lægge en indkørsel.

Sørg for at have et solidt fundament

Når du skal lægge en indkørsel, er det jo tunge biler der skal køre over den – og derfor er det vigtigt, at der er lagt et solidt fundament. Et godt bud på hvordan du laver et solidt fundament – er at ligge et godt lag stabilgrus under. På den måde sikrer du, at du får lagt et solidt fundament, der kan holde til at have tunge biler holdende og kørerne over indkørslen hele dagen lang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here