Sådan holder du varmen inde, og kulden ude

0
83

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Oplever du, at det trækker? Måske kan du mærke den kolde brise, der kommer fra vinduet, eller du kan høre, hvordan vinden suser ind ad døren? Det betyder, at du er nødt til at skrue en smule mere op for varmen for at få det lune hjem, som du behøver. For lige så hurtigt du får varmet op, suser den ud igen lige såvel, som kulden kommer ind.

Det er ærgerligt, og på sigt kan det blive ganske dyrt – og tages det i betragtning, at du måske ikke har de nyeste døre og vinduer, har du måske heller ikke glas, der ligefrem holder varmen inde.

Har du 3-lags vinduer?

Er dit hjem af ældre dato, og har du ikke udskiftet døre og vinduer inden for de senere år, så har du sikkert ikke det, som der kaldes for 3-lags vinduer. Det betyder, at varmen lettere slipper ud, lige såvel som kulden nemmere kan komme ind gennem glasset.

Derudover kan du have karme og rammer, der efterhånden trænger til en hånd. Det kan være, at de er begyndt at smuldre – særligt hvis de er af træ, og det betyder også utæthed.

Begge dele er heldigvis noget, der kan løses med nye døre og vinduer – som er langt mere miljørigtige – læs mere her.

Invester i nye døre og vinduer

Men hvordan ved du, at du træffer det rette valg? Der er nemlig rigtig mange forskellige modeller af både døre og vinduer at vælge mellem – også når det kommer til selve designet og udseendet. Og så er der også alt det praktiske med blandt andet opmåling.

Det kan virke overvældende, men fordi du gerne vil handle energirigtigt og samtidig spare penge på din varmeregning, kan det være en fordel med nye vinduer og døre, som du kan finde i Kirke Hyllinge, Frederikssund, Køge og Roskilde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here