Sådan gør du dit hjem indbydende til sommerfesten

0
166

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Sommeren er snart over os. Grillfester, familiehygge og godt vejr er i sigte. Selvom du er klar, mangler dit hjem muligvis den sidste finesse til de sociale sommermåneder. Der er små detaljer i et hjem, der virkelig kan gøre den helt store forskel.

Det er ikke altid nemt at være vært, da der er mange ting, som du skal tage højde for. Har gæsterne det godt? Mangler der noget? Er mit hjem indbydende nok? Disse spørgsmål afhænger selvfølgelig af, hvem gæsterne er. Her kan du få inspiration til, hvilke ting der gør dit hjem til et perfekt sted at holde sammenkomster.

Lad huset tale for sig selv

Indretningen er yderst afgørende for gæsternes førstehåndsindtryk. Det handler om at finde den helt korrekte balancegang mellem møbler, dekorationer og plads. Hvis dit hjem er fyldt op til randen, vil gæsterne ende med at stå som sild i en tynde. I modsatte grøft med for meget plads vil du risikere, at hjemmet virker tomt og fantasiløst.

Gør dig nogle tanker om, hvordan dit hjem kan blive sommerklar. Måske fylder den store filodendron alt for meget i stuen, eller også mangler der netop planter for at pifte rummet op. En måde at gøre sit hjem farverigt og indbydende på er ved at hænge malerier op. De giver rummet liv – især hvis det er et prangende og kulørt maleri af fx multikunstneren Per Eli.

Derudover er vægpynt og kunst perfekte som samtaleemner til en sammenkomst. Man kan altid knytte et par ord på et maleri, en skulptur eller en tegning. Derved får dine gæster brudt hul på samtalen, og folk falder hurtigt på plads og kan nyde hinandens selskab.

Sørg for nedkøling til varmen

Muligvis sidder du og tænker, at du helst vil holde din fest udenfor under en skyfri himmel. Det er selvfølgelig også oplagt i de kære sommermåneder. En hyggelig dag i varmt sommervejr er fantastisk.

Bagende sol kan dog hurtigt blive ubehagelig. Derfor skal du både tænke over muligheden for skygge og sørge for, at dine gæster får noget koldt at drikke. Det kan være vin, øl eller et iskoldt glas vand.

En god idé er at fylde fryseren op med en masse isterninger, som holder diverse drikkevarer kolde på trods af varmen. Det kræver dog en del plads i fryseren at have en masse isterninger liggende. Heldigvis er der en perfekt løsning på det problem. Du kan anskaffe dig en isterningmaskine!

Du vil altid have rigeligt med isterninger, hvilket dine gæster vil sætte stor pris på under en sommerdag. En stor bonus er, at du kan stille maskinen, hvor du vil – så længe maskinen er koblet til strøm. Du undgår dermed en masse beskidte fodtrin, der viser vej til fryseren.

Små detaljer som disse vil give gæsterne et virkelig positivt syn på både dig og dit hjem. Du virker nu som en vært, der har gjort lige lidt ekstra for at dine gæster føler sig tilpas i et indbydende hjem!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here