Sådan giver du nyt liv til dit gamle bord

0
556

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Borde af den ene eller den anden slags spiller en vigtig rolle i de fleste menneskers liv. Der skal være et godt bord i køkkenet, et spisebord i spisestuen og et sofabord ved din sofa, så du kan både spise, hygge med dine gæster og fylde dig med popcorn, når du opholder dig i hjemmet.

Men måske er du ved at være trætte af dine gamle borde, fordi de er blevet en smule gammeldags at kigge på? Dine borde er sikkert bygget til at holde i mange år, men hvis du er træt af at kigge på dem, er de ikke meget værd.

Desværre er nye borde dyre, og du kan derfor hurtigt komme til at bruge mange tusinde kroner, hvis du vil skifte dine borde ud i både stue og køkken.

Heldigvis findes der et alternativ til at købe et helt nyt bord. Du kan nemlig opgradere dine gamle borde og tage dem med ind i det nye årti ved at skifte bordets bordben.

En verden af muligheder med nye bordben

Hvis du har et gammelt sofabord med en bordplade, der er i god stand, er et par nye bordben en rigtig god løsning, hvis du gerne vil give nyt liv til dit bord.

På den måde undgår du at smide noget ud, som egentligt fungerer godt, mens du på samme tid får et nyt udtryk til bordet, som vil passe bedre ind i dit hjem. Der findes nemlig rig mulighed for at vælge nogle bordben, som passer ind i indretningen i lige netop dit hjem, og med et stort udvalg kan du helt sikkert finde nogle bordben, som vil se godt ud med dine gamle bordplader.

Det samme gælder for spiseborde, hvor nogle nye bordben kan gøre en stor forskel på bordets udtryk, så du får et nyt bord til en god pris.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here