Sådan bygger du et højbed

0
131

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er en, der elsker at have gang i projekter, og elsker at være kreativ i haven, så er et højbed måske lige noget for dig. Det er perfekt at bygge nu, og så kan du plante ting der kan blomstre om sommeren. Højbede er en god tilføjelse til en hver have og kan skabe, ikke bare noget liv, men også en aktivitet, som hele familien kan være med til. Et højbed er relativt nemt at lave, og det er et godt projekt hvis du mangler noget nyt i din have. Hvis du vil vide mere så læs med her.

Hvad skal der købes?

Det du skal bruge til et højbed, er planker eller andet træ som beholder til jorden. Derefter skal du købe noget jord til at fylde dine bede op med. Husk på at denne jord skal være tilpasset til det du vil have i dit bed. Derefter er det smart, hvis du har tænkt dig at have spiselige planter, at købe et net eller et hegn rundt om, sådan at dyr ikke kommer og nyder dine afgrøder. Så skal du selvfølgelig også købe de planter du har tænkt dig at have i dit bed. Dette kan for eksempel være jordbær, blåbær, rabarber, kartofler eller urter. Det kan også være blomster som hortensiaer, eukalyptus eller andre planter, du kan finde alle materialer til gode priser her.

Hvorfor er et højbed godt at have?

Et højbed er godt da det skiller din jord fra jorden planterne bruger. Derfor hvis jorden under er forurenet eller bare ikke er godt nok egent til at planter kan gro der, så kan du hæve den over. Et højbed er også smart, da du slipper for at skulle grave huller ned i jorden. Det er hverken pænt eller nemt, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at tage dem op.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here