Sådan bliver du god til poker

0
896

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du også altid drømt om at blive god til poker? Så læs med her, hvor vi afslører de bedste tricks og fifs, så du kan jorde dine venner, næste gang I spiller sammen.

Døm ikke dig selv på dårlige spil – brug dem

De gode pokerspillere siger, at man aldrig vinder i poker, hver gang man spiller. Det er derfor vigtigt, man ikke taber modet, hvis man fx flere gange i træk får udleveret dårlige kort på hånden, eller det går bedre for de andre. Det, man skal bruge de spil til, hvor man ikke vinder, er at lære af sine fejl og så gøre det endnu bedre i næste runde.

Lær at lyve – i spillets verden

Det er naturligvis en tilnærmelsesvis universel regel, at man ikke må lyve. Men det er regler, der gælder i den virkelige verden og ikke i spillets verden. Her er der nemlig andre, sjovere regler, som træder i kraft. I poker hedder det ikke “at lyve”, det hedder “at bluffe”, og det er ofte nødvendigt at benytte sig af bluffing, hvis man gere vil vinde. Det er derfor vigtigt, at du får øvet dig på at lave et godt pokeransigt.

Det simple held

Der er mange, der har en fornemmelse af, at poker er yderst kompliceret. Bevares – man kan da også gå i dybden med diverse strategier og taktikker, men held har også noget at sige. En erfaren pokerspiller har tidligere sagt, at det i bund og grund handler om at få gode kort på hænderne i startrunden flere gange end ens modspillere.

Pas på tilt

Tilt er et begreb inden for pokerverdenen, der dækker over et mentalt stadie hos en spiller, der gør, at han eller hun spiller langt under det optimale. At “tilte” betyder, at følelserne tager over, så man ikke længere er i stand til at holde hovedet koldt og træffe de rigtige valg.

Hvis du til sidst er blevet rigtig god til at spille poker (eller gerne vil teste, om du er), så find bookmakers her, som kan hjælpe dig med at danne et overblik over, hvor du kan spille henne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here