Sådan kommer du smertefrit til rette i dit nye hjem

0
472

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I gamle dage var det ikke unaturligt at unge blev boende hjemme, til de nåede op i 30´erne. Selvom det selvfølgelig også hænder i dag, så har de fleste unge travlt med at komme hjemmefra, og lige så snart de rammer de 18 år, så begynder de at lede efter en lejlighed, som de kan flytte ind i. Dette er der bestemt ikke noget at sige til, da 18 år er lang tid at skulle bo under tag og regler, også selvom det er ens forældre. Men imens det er en fantastisk milepæl at nå, så er det også et nyt kapitel med et utal af nye indtryk og arbejdsopgaver. Herunder findes 3 bud på hvordan man kan gøre indflytningen og tilvænningsperioden så smertefri som muligt.   

Tag et kig i byens genbrugsbutikker

Det at flytte for sig selv er ikke bare sjov og ballade hele tiden, men der er også tale om en stor investering. Udover indskud og husleje skal man også ud og have fat i en masse møbler, og med mindre man får en masse fra venner og familie, så kan det ende med at koste flere tusinde kroner. Dette er er især dyrt, hvis man måske kun lever af sin SU. Det er derfor en god mulighed at tage et kig i byens genbrugsbutikker.

Lav en huskeliste til de mange nye opgaver

Som nævnt herover så er der en masse nye opgaver man skal tage sig af, og i starten kan det være svært at danne sig et overblik, da der er så mange nye indtryk at forholde sig til. For at hjælpe sig selv med at holde styr på sagerne, kan man købe en kridttavle her.

Bliv familiær med byens offentlige transport

Hvis man bor tæt på byens centrum, kan for det meste cykle rundt uden problemer, men hvis der er lidt længere til arbejde eller skole, så er den offentlige transport ikke et dårligt alternativ. Det er ikke altid, at man lige har cyklen ved hånden, og så kan det være rart at kende ens andre muligheder for transport

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here