Sådan kommer du algerne til livs

0
432

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alger er noget de fleste danske husejere bøvler med. Den grønne plante trives fantastisk i det danske klima, der både er mildt og fugtigt. De vil især pible frem på skyggefulde flader som husgavle, terrasser og fliser.

På trods af at algerne egentligt ikke er farlige, kan de godt giver gener i længden. Fugt er aldrig godt for murværk eller træværk og de fugtige planter kan gøre din terrasse glat. Derfor er det en god idé at komme af med algerne så hurtigt som muligt.

 

Forebyggelse er vejen frem

Fordi det danske klima giver perfekte forhold for algerne, kan det være svært helt at undgå dem. Opdager du, at en overfalde er angrebet af alger, er det om at sætte ind så hurtigt som muligt.

Det absolut bedste er at forebygge fremkomsten af alger. Et godt råd er at imprægnere de udsatte overflader umiddelbart efter de er blevet renset for alger. Du kan også forsøge at eksponere de udsatte områder for mere sol. Det kan du f.eks. gøre ved at beskære store træer og højt buskads.

 

Professionel algerens

Er algebevoksningen vokset dig over hovedet eller vil du bare gerne være sikker på, at algerne bliver godt og grundigt fjernede, så kan en professionel algerens som Glad Rens være vejen frem.

Når du skal vælge udbyder af algerens er det vigtigt at være opmærksom på, at de bruger et rensemiddel der ikke er skadeligt for din have eller for grundvandet. Det er nemlig ikke alle udbydere af algerens, der bruger et skånsomt rensemiddel.

I forbindelse med en omgang algerens er det også oplagt at imprægnere de udsatte områder. På den måde undgår du, at algerne kommer igen år efter år. Du kan også vælge at tegne et abonnement på algerens, så det bliver gjort én gang årligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here