Sådan indretter du det perfekte kontor

0
463

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er rigtig vigtigt at have et godt kontor. Særligt hvis du indimellem arbejder hjemmefra, kræver det de rette faciliteter at få det maksimale ud af arbejdsdagen. Hvis du ikke har de rette faciliteter, kan det give dig ondt i ryggen og nakken, og derfor er det vigtigt at have de rette møbler på dit hjemmekontor.

De rette kontormøbler

Hvis du står og skal indrette dit nye hjemmekontor, er det først og fremmest vigtigt at have de rette møbler. Når du skal vælge møbler til dit kontor, er det vigtigt at vælge komfortable og ergonomiske møbler, så din krop ikke bliver skadet af at sidde stille og arbejde i mange timer. For optimale arbejdsforhold, er det en god idé at investere i et hæve-sænkebord. Et hæve-sænkebord kan hjælpe dig med at variere din arbejdsstilling, hvilket er rigtig vigtigt. Hvis du sidder i den samme stilling alt for længe ad gangen, er det hårdt for kroppen. Derfor kan det være en god idé at stå op i løbet af arbejdsdagen, så du får gang i blodcirkulationen og bliver klar i hovedet igen. Ud over et hæve-sænkebord, er det vigtigt at have en god kontorstol. Stolen skal sikre din ryg support og støtte, så du ikke får ondt i ryggen af at sidde meget ned.

Den rette belysning

Ud over god siddekomfort på dit kontor, er det lige så vigtigt at have den rette belysning på kontoret. Hvis du ikke har den rette belysning, kan det være rigtig hårdt for dine øjne, og det kan være svært at læse ordentligt. Derfor er det meget vigtigt at have den rette belysning, og gerne flere forskellige lamper, som kan supplere hinanden. Det er en god idé at have en bordlampe stående på skrivebordet, så du altid har godt lys lige ved siden af dig. Her er en Bestlite lampeet godt valg. Bordlampen er lavet i flot sort messing, og har en flot skærm, som også er lavet i messing. Lampen er en ægte designklassiker, som er designet af Robert Dudley tilbage i 1930’erne. Lampen er produceret i Danmark, og kan tilføje en flot og klassisk stil til dit kontor. Lampen giver et perfekt lys at arbejde i, og derfor er den særligt god til kontoret.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here