Restituere hurtigere inden næste træning

0
844

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I disse dage, er ikke særlig langt til de nærmeste træningsmuligheder, da det eneste sted vi som sådan kan holdes os i form – er hjemme hos os selv. Vi kan derfor nemt og hurtigt gå i gang med vores træning, og det er måske lidt for hurtigt – da man har alting ved hånden hele tiden. Går man meget op i sin træning, kan det derfor godt være frustrerende at man ikke bare kan gå i gang med det samme, hvis musklerne stadig er ømme. Det ville derfor være en klar fordel, hvis man kunne restituere hurtigere, end hvad man ellers plejer.

De fleste drikker eller indtager på anden måde, diverse kosttilskud og proteinholdige produkter, for at forkorte restitutionstiden, men hvis kroppen har den protein den skal bruge, optager den ikke mere end det – og heller ikke hurtigere.

Skal det gå endnu hurtigere, er man derfor nødt til at gå anderledes til værks, og bruge en mere masserende og iltende metode.

Prøv et par Recovery Boots

Har du aldrig hørt om Recovery Boots, eller kompressions støvler, enten fra venner eller anden form for kommunikation – så er det nu du skal lære dem at kende. Kompressions støvler er et par ”støvler” som kan komprimere luft, til at give en masserende effekt via en teknologisk fjernbetjening. Støvlerne tager du om dine ben, for så at få denne masserende ”behandling” – som giver en bedre iltning i blodbanerne i dine ben. Denne øget ilttilførsel, kan hjælpe med at forkorte restitutionstiden.

Støvlerne anbefales faktisk også til patienter som har gigt, diabetes og andre former for sygdomme, som kan gå i benene.

Som før skrevet kan du forkorte restitutionstiden, når træner derhjemme. Men de hjælper dig naturligvis også med at komme tidligere op i fitnesscenteret igen og gennemføre din træning – hvis du før har oplevet at du må springe øvelser over pga. ømhed.

Vil du vide endnu mere om Recovery Boots, så kan du læse mere om dem her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here