Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Står du over for den helt store rengøring af rygerhjemmet, eller har du overtaget et tidligere rygerhjem? Uanset hvad, kan det være meget besværligt at få renset de fysiske rammer for ikke at tale om lugten, men bare rolig, der er en måde at komme de gule vægge og dørkarme til livs på.

Tip #1: Rengør tæpper ved at lægge dem i tætsluttende poser med masser af lavakorn. Selvom tæpper kan være noget af det sværeste at få lugten ud af, har dette trick vist sig at have stor succes.

Tip #2: Tobaksrøg sætter sig også i trægulvet. Og da du ikke lige skifter gulv sådan lige, er du nødt til at finde en behandlingsform. Ud over at du bør rengøre gulvet grundigt med passende rengøringsmiddel, kan du med fordel fuge revnerne i trægulvet, da det ofte er her, lugten sætter sig.

Tip #3: Gule vægge er også et af de største problemer i et gennemrøget hjem. Her kan du forsøge at vaske med grundrens. Brug en spærrende maling, som også kaldes forsegler, når du maler på ny, så du slipper for at nikotin og sod slår igennem malingen.

Der kunne passende være et tip mere som hed “stop med at ryge”, men alle ved, at dette kan være en yderst uoverkommelig opgave for de fleste faste rygere. Derfor kan en start være et kvitte cigaretterne og gå over til det dampende format, nemlig e-cigaretter. Disse udleder ikke røg, men damp, der ikke sætter sig i væggene, i gulvet eller i møblerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here