Pynteting til hjemmet

0
90

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste af os har ikke noget problem med at vælge de store møbler og hvidevarer der skal ind i vores lejligheder og huse. Men når det kommer til genstande der pynter og gør hjemmet mere personligt og indbydende, er billedet ikke helt det samme.

Vi håber at kunne rette lidt op på dette i vores artikel, hvor vi kommer med en række eksempler på hvordan du kan bruge dekorative pyntegenstande til at indrette dit hjem, så det både ser flot ud og samtidig også er funktionelt. Brug gerne denne artikel til inspiration når du står og syntes der mangler et eller andet i værelset, men at du ikke helt ved hvad det er.

Belysning

Hvad angår belysning i hjemmet kan det virkelig gøre en kæmpe forskel. Godt lys sætter en hyggelig stemning og danner rammen for et værelse der er rart og behageligt at opholde sig i. Ved samtidig at vælge lamper og lys der pynter kan du opnå et personligt præg der også er praktisk.

For eksempel kan denne månelampe bruges til både børne- eller gæsteværelser, såvel som i entreen, soveværelset eller endda i udestuen. Ved at vælge en lampe eller pære der ikke blot er kridhvid kan du nemt og hurtigt sætte lige præcis den stemning du ønsker, uanset om det er til fredagsfilm, fest med vennerne, eller noget helt tredje.

Alternative brugsgenstande

En anden måde du hurtigt kan gøre dit hjem mere spændende, er ved at vælge ting der ikke er i neutrale farver, ligner alle de andre tilsvarende produkter, og som har et godt udtryk. Det kunne eksempelvis være en usynlig boghylde der holder styr på dine bøger helt uden at man kan se selve hylden.

Andre gode idéer kunne indebære en vinholder der på magisk vis bliver holdt oprejst, håndklædeholdere med motiver, eller knagerækker der er udformet som ninja kastestjerner. Disse ting skaber interessante punkter for øjet at fokusere på, de kan anvendes i dagligdagen og så pynter de endda i hjemmet.

Dekorative elementer

Dekorative elementer kan være vægure der har et sjovt eller kunstnerisk design, opslagstavler med magneter der er udformet som musiknoder, i stedet for de kedelige hvide magneter der ikke har noget specielt udtryk og minder om arbejdspladsen eller skolebænken. Brug side ligesom denne, for at finde flotte og unikke dekorationer til stuen og resten af hjemmet.

Den flotte sofa kan gøres endnu mere lækker ved at tilføje nogle puder der står i kontrast til farven på sofaen, og et gulvtæppe under kan være med til at bryde det hele endnu mere op. Det skaber en masse interessante vinkler, farver og teksturer som er med til at adskille dit hjem fra alle de andres.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here