Print ting til opslagstavlen

0
1572

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være svært at huske det hele og alle tingene i dagligdagen. Både på jobbet og i hjemmet kan det være en god idé at lave en opslagstavle til dagens gøremål og vigtige ting. Vælg mellem at lav en traditionelt “offline” opslagstavle eller som flere og flere benytter sig af, en online opslagstavle. Vi har beskrevet disse to tips til hjemmet, og kommet med fordele og ulemper ved dem begge – læs med her.

“Offline” opslagstavle

Hvis i vælger løsningen med en traditionel opslags tavle, kan det være en god idé at være lidt betænksomme omkring udprintningen af noter. Følg disse tips:

  • Ændre af printerens udskriftskvalitet til “kladde” – så bruger du alt i blækpatronen og dog kan kvaliteten også være noget dårligere, men det er vel ok, når det skal bruges som opslagsværk.
  • Har du overskydende kopier på arbejdet, så kan du blot printe på den anden side af papiret.
  • Udskrive to noter på papiret, ofte vil man ikke bemærke det, ellers kan du blot klippe/rive noten over.
  • Udskrive kopierne på arbejdet – mange firmaer ser stort på om vi printer lidt privat. Dog bør du tjekke med

Den online opslagstavle

Det finde en række forskellige apps og programmer som f.eks gumtree.com eller dk.pinterest.com. Her har i mulighed for at lave jeres personlig opslagsværk, hvor det kun er jer der kan se hvad det er i har på programmet. Ligeledes kan i også dele opslagstavlen med andre og offentligheden. Det smarte ved at have en online opslagstavle er at man har mulighed for at angive om de forskellige brugere har set opslaget og at man skal svare retur.

Den digitale verden flytter grænserne betydeligt og mulighederne er mange.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here