Ønsker du et flottere køkken? Sæt træ i omløb

0
406

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Ofte er du nødt til at have en form for katalog eller boligmagasin i hænde, for at du for alvor kan visualisere, hvordan dit køkken vil se ud, når du introducerer nogle bestemte skabe, køkkenborde, armaturer osv. Endnu bedre end det er det at lægge vejen forbi et showroom. Men nu er der nogle ting, der kan være svære at finde i et showroom, medmindre du ved, hvor du skal lede efter dem.

Find fingertappede skuffer i massivt træ

Er du fx på jagt efter flotte fingertappede skuffer i massivt træ? Fingertappede skuffer finder du her hos en forhandler, der også har showrooms, du kan besøge. Skufferne kan du få i træsorter som eg, røget eg og elmetræ, og visuelt bidrager de til at give køkkenet er mere friskt, naturligt udtryk end malede/blanke fronter, uden hele køkkenet kommer til at virke som et snedkerkøkken af den årsag.

Specialisér dine mange køkkenskuffer

Køkkenskuffer må godt være mere specialiserede end skufferne i en kommode, så der er særlige indsatser i dem til forskellige ting. De øverste skuffer kan fx have bestikindsatser, og i andre rum kan der være knivholdere. Det skal være så let for dig som muligt at finde de ting, du skal bruge ude i dit køkken, og det hjælper skuffer med indsatser dig med at gøre. Hvad kan du ellers finde til køkkenet?

Gør køkkenet friskt med træ

Skuffer som de førnævnte passer flot sammen med et køkkenbord, der også er af massivt træ, men har fået en overfladebehandling, der gør bordet i stand til at tåle de påvirkninger fra stænk og mad, det møder. Hylder i træ til krydderier eller andre kolonialvarer kan du også overveje at hænge op i dit køkken, hvis du ønsker at få det friske udtryk frem, som træ uden maling har det med at bringe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here