Legetelt beskytter mod solen

0
1682
Legetelt

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man kan næsten ikke være forsigtig nok, når det kommer til at beskytte børnene mod solen. De bliver udsat for strålerne i mange timer om dagen, så de skal være beskyttede hele tiden – og helst opholde sig i skyggen. Hvis de har nået den alder, hvor de helst vil tumle rundt i haven, kan det dog være svært at holde styr på, om solcremen stadig virker, som den skal, eller om den er blevet gnedet af i sandkassen.

Derfor kan det være en god idé at supplere med lidt ekstra skygge i haven, så børnene kan lege alt det, de vil. I de seneste år har legetelte vundet frem, og de kan være rigtig gode til netop det formål.

Nemmere end et legehus

Teltene danner en rigtig god ramme for mange lege i haven, og de kan bruges både ude og inde, år efter år. Teltene fås som alt fra prinsesseslotte til ridderborge, så børnene for alvor kan lade fantasien få frit løb og leve sig ind i helt andre verdener. De er med andre ord lidt ligesom et legehus – bare uden alt besværet. Med en pris på få hundrede kroner, er de også en overkommelig investering for de fleste.

Et rum til leg

Et legetelt giver en unik mulighed for at lade barnet have sig helt eget sted, hvor man kan lege uforstyrret. Det er dog også oplagt at invitere venner på besøg, så man kan være flere om legen eller holde en picnic i teltet på de varme dage. Her er det især rart at kunne sidde i skygge i teltet, så børnene ikke bliver skoldede, mens de spiser. Nogle af de lidt dyrere modeller har tilmed isolation i taget, så de også holder varmen ude.

Mange af de nye telte er nemme at slå op og tage ned, så de nemt kan tages ind og ud alt efter vejret, og de kan også komme med i sommerhus eller på stranden. Er I ude, kan barnet også med fordel sove til middag i teltet, så solen ikke generer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here