Det kan sagtens lade sig gøre at have kontor i stuen

0
642

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes mange selvstændige i Danmark – og der findes mange, der tager arbejdet med hjem. Derfor kan det være relevant at have en krog i stuen, der er dedikeret til arbejde. Og sådan en behøver ikke at ødelægge hele indretningen. Få tips til, hvordan du får succes med hjemmekontoret her.

Hvis du arbejder fra computer, er der ingen pladsbegrænsninger

Hvis du udfører det meste af dit arbejde fra en computer, er der ikke nogen grund til at have et kontor i et seperat lokale. Brug i stedet for din stue, gang eller et andet sted, hvor der er plads til det. Du kan nemlig nemt gemme din computer væk, hvis der kommer gæster, eller du synes, det roder.

Du kan leje konferencelokaler ude i byen, hvis du får brug for det.
Du kan leje konferencelokaler ude i byen, hvis du får brug for det.

Skal du afholde møder?

Hvis du er selvstændig og derfor skal afholde møder, er det selvfølgelig ikke så fedt at få dine kunder hjem i din privatebolig. Derfor bør du overveje, om det ikke kunne være en mulighed at leje et kontorlokale. Det samme, hvis du skal holde en konference. Leg i stedet et konferencelokale ude i byen.

 

Sørg for, at kontorinventar og resten af boligens møblement matcher

Det er vigtigt, at din stue ikke kommer til at blive ødelagt, fordi du skal have et kontor der. Vælg i stedet at holde det i samme stil, som du ellers ville have gjort. Det er vigtigt, at der er synergi mellem dine møbler, og du må ikke bryde stilen for meget. Vælg et neutralt skrivebord, der matcher med de andre møbler — og lad for alt i verden være med at få en kontorstol.

Vælg i stedet en behagelig stol, der er foret, som du kan holde ud at sidde i i lang tid ad gangen – men ikke en, der stikker ud. Det skal helst være så anonymt som muligt, uden at det bliver kedeligt. Din arbejdsplads skal være inspirerende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here