Indret børneværelset så barnet får den optimale søvn

0
355

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du som forældre en del nætter hvor den lille er lidt for meget vågen og ikke helt vil falde til ro, så har vi lavet denne artikel med lidt tips til dig. Nogle af disse råd er simple, men ofte er det også de mest simple ting vi overser, så læs guiden igennem og bliv klogere på hvordan dit barn opnår bedre og hel søvn.

Skab et perfekt miljø til god søvn

Det er de små ting der ofte gør forskellen, det gælder også for det miljø som barnet sover i. Er der eksempelvis lyd der kommer ind på værelset fra gaden af, så kan det holde barnet vågen og dermed får det ikke sin søvn. Det kan også være at rummet er for koldt eller måske for varmt og så kan barnet også have svært ved at få sin gode lange søvn. Så med andre ord er det altså vigtigt at rummet er så mørkt som muligt, at der ikke er larm, samt hverken for koldt eller varmt. Det er nogle små ændringer som du hurtigt burde kunne ordne og når dit barn sover ordentligt om natten, så gør du også og det vil give dig mere overskud i hverdagen.

Gå en lang tur inden sengetid

Noget som altid hjælper er en god aftentur inden sengetid. Det kan være en rigtig god ide at pakke en god taske med alt det udstyr du skal bruge, for derefter at trille ud med klapvognen og gå en lang aftentur. I kan tage en tur ned i den lokale park og se på lidt dyreliv, eller i kan bare trille rundt i byen. Når i kommer hjem kan i tage et dejligt varmt bad, få en pyjamas på og så er du garanteret at den lille også kan sove en god nattesøvn.

Babymassage virker altid

Er der noget som alle babyer elsker, så er det at få massage, at mærke mors eller fars hænder er noget som skaber tryghed og så er det bare nemmere at overgive sig til søvnen. Massagen får barnet til at falde til ro, der er rigeligt af input i hverdagen for en lille baby, så at mærke mor og far og få lidt massage er noget af det bedste for en lille. Hvis du vil læse flere gode artikler og guides om livet med en lille baby, så besøg babytid.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here