Idéer til videomarketing for ejendomsmæglere

0
77

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ikke er begyndt at bruge videomarkedsføring til ejendomsservice, går du glip af noget. Så for at hjælpe dig med at sprede budskabet om din virksomhed og hjælpe dine kunder med at finde deres drømmehjem med relativ lethed, vil vi tage dig igennem de bedste videomarketingideer for ejendomsmæglere, som du kan udnytte i 2022.

 

Opret videolister og gennemgange

I disse dage afgiver flere og flere boligkøberne et tilbud på en bolig, de kun har set via virtuelle rundvisninger. Og det fortæller dig, hvor vigtige videolister og gennemgange er. De kan faktisk kaldes rygraden i videomarkedsføring for ejendomsmæglere, fordi de hjælper seeren med at få det mest omfattende kig på ejendommen uden fysisk at skulle besøge den.

 

Dine videofortegnelser kan være korte med en varighed på op til 60 sekunder – disse fungerer bedst på sociale medier – eller de kan være mere omfattende at poste på dit websted og din YouTube-kanal.

 

Lav personlige videoer til at sende via e-mail

Brug af videoer som en del af din e-mail-kampagne er en enkel, men effektiv metode til at opbygge tillid, autoritet og forblive på kundeemnets radar med personlig kommunikation.

 

Lav en introduktionsvideo

Introduktionsvideoer er et fantastisk værktøj til at introducere dig selv og dine tjenester til førstegangsbesøgende. De hjælper også med at humanisere dit ejendomsmærke og opbygge en forbindelse med potentielle købere.

 

Din introduktionsvideo kan indlejres på din professionelle hjemmeside, Facebook og YouTube-sider eller sendes ud som en e-mail til relevante kundeemner. Du kan inkludere din introduktionsvideo på din profil i forskellige databaser, hvor dine fortegnelser kan findes.

 

Vær vært for Live-videoer på Facebook og Instagram

Livestreams på Facebook og Instagram bliver stadig mere populære i ejendomsbranchen. De giver ejendomsmæglere en chance for at fremvise deres ejendom i realtid, og seerne kan interagere og stille spørgsmål, de måtte have lige der og da. Hvad mere er, hvis du livestreamer et åbent hus eller en gennemgang af en ejendom, vil potentielle købere sandsynligvis falde i din stream organisk.

 

En god idé, før du livestreamer en ejendomsgennemgang eller et åbent hus, er at sende kommunikation over e-mail eller WhatsApp til dine kontakter, så du kan få flere til at deltage. Mens du streamer, skal du sørge for at have en god internetforbindelse, så du kan streame uden forsinkelse.

 

Opret kundeudtalelsesvideoer for at opbygge troværdighed

Kundeudtalelser er en af de bedste måder at indsamle og fremvise sociale beviser på. Og social proof opbygger troværdighed og hjælper potentielle kunder med at stole mere på dig.

 

En god idé er at invitere dine gladeste og mest tilfredse kunder til en snak og optage en video med dem. Bed dem om at dele deres erfaringer med dig på tværs af processen med at erhverve eller sælge ejendom. Dine brand loyalister kan blive fortalere for dit brand. Ikke alene vil du få mund-til-mund-omtale gratis, men dine glade kunder på video vil også hjælpe dig med at få flere leads og opbygge dit brand på samme tid.

 

Opret korte annoncevideoer på sociale medier

Du annoncerer sikkert allerede til din virksomheds hjemmeside og ejendom på de sociale medier. Men du kan tage dette et skridt videre og oprette ejendomsvideoannoncer for at skabe større effekt. Disse annoncer skal være korte og meget skræddersyede til din målgruppe. Uanset om du annoncerer på Facebook, Instagram, YouTube eller Google, skal du følge de relevante retningslinjer for hver platform, såsom videoens billedformat, længden af videoen og ophavsretsbegrænsningerne for lyd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here