Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Streamingtjenester bliver mere og mere populære i Danmark, og flere danskere vælger helt at droppe de klassiske tv-kanaler, så de selv kan bestemme hvad de vil se eller høre. Men hvorfor fravælge de tv-kanaler som vi så trofast har tændt for på bestemte tidspunkter af dagen, hvor netop vores favorit program blev sendt? Og hvorfor skrotte alle de gamle cd´er og mp3 filer som man har liggende for i stedet at betale et månedligt abonnement for musik?

Det er billigere

Hvis man som kunne hos en tv-udbyder ønsker et bredt udvalg af indhold, så man er sikker på, at tv-pakken indeholder alle ens yndlings programmer, vil de fleste skulle have den dyreste tv-pakke der koster det hvide ud af øjnene. I stedet kan man vælge streaming fra fx Netflix, HBO og Spotify. Netflix koster 79 kr. om måneden, HBO koster 89 kr. om måneden og Spotify koster 99 kr. om måneden, hvis man vil slippe for reklamer, og ellers er det gratis. Dette vil sige, at man kan have alle tre streaming muligheder for omkring halvdelen, af hvad det koster at have en stor tv-pakke hos en tv-udbyder. Desuden er Netflix og HBO helt reklamefrit, så ens serie vil ikke blive afbrudt af reklamer flere minutter af gangen, hvilket er tilfældet på flere tv-kanaler. Med Spotify har man muligheden for at hører flere millioner musiknumre helt gratis, og uden reklamer vil abonnementet koste mindre end et album om måneden.

Tilgængelighed

Med streaming fra fx Netflix, HBO og Spotify har man muligheden for at kunne hører og se sit yndlings indhold uanset hvor man er henne. Dette vil sige, at man ikke længere er afhængig af, at ens ven har den store tv-pakke, hvis man vil ses sit favorit program eller høre en bestemt sang. Med streaming skal man blot logge på en mobil, computer eller en anden enhed der understøtter streaming, og så kan man få sit favorit indhold, selvom man ikke er hjemme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here