Hold rullegardinet rullet ned i de kolde måneder og spar på varmeforbruget

0
535

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Gardinets traditionelle funktion er som bekendt at holde solen ude og dermed også varmen, hvilket rullegardinet er fungerer optimalt til. Men en anden funktion som gardinet kan have, når det bliver lidt køligere i vejret er at holde varmen inde i huset.

Design

Rullegardinet er et enormt populært gardin, på grund af dets simple stilsikre design og gardinets nemme rullefunktion. Gardinet kan desuden fås i alle størrelser, og er designet til at kunne opereres i minimal plads. Da gardinet passer perfekt i alle vinduer, er det en optimal løsning hvis man ønsker at lukke absolut alt sol ude.

Varmefunktion

Men som sagt er gardinet ikke kun hjælpsomt, når man er træt af at solen skinner ind i fjernsynsskærmen. Men når efteråret og vinteren nærmer sig, kan man faktisk spare på varmen og derved elregningen ved at have sine rullegardiner rullet ned i løbet af hele dagen. Selvom mange vinduer er isoleret og er gode til at holde kulden ude og varmen inde, så vil der altid blive lidt køligere indenfor. Men hvis man derimod holde vinduet rullet ned, vil gardinet holde kulden fra at komme videre ind i hjemmet. Dette kan faktisk medvirke, at man kan spare op til 15% på varmeomkostningerne i hjemmet. Ved at rullegardinet holder på varmen i hjemmet, er ikke bare en god nyhed for pengepungen, men det er også godt nyt for miljøet. Ved at vi nu, i stedet for at skrue op for vores radiatorer, bare kan rulle ned for vores vinduer, vil spare miljøet for meget unødigt energiforbrug.

Billig løsning

Rullegardinet sparer ikke kun en for varmeomkostninger, men selve gardinet er også en meget billig løsning. Man kan finde et utal af forskellige smarte rullegardiner i både normale butikker og på nettet, og alt afhængigt af størrelsen, koster de ganske få hundrede kroner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here