Hold romancen ved lige i hjemmet

0
1109

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I en travl hverdag med arbejde, hente børn, madlavning, rengøring og alt derimellem kan det nogle gange være nemt at glemte romancen mellem dig og din partner. Men det er selvfølgelig ærgerligt at romantikken falder i anden række da det jo var noget af det der gjorde at man endte med at elske den person i første omgang. Derfor bør du også her i det nye år fokusere mere på kærligheden mellem dig og din partner

Få børnene passet

En god måde at give sig selv og sin partner lidt plads og lidt tid til at fokusere på romantikken kan det være en god idé at få børnene passet. Det kan være i har noget familie i nærheden der kan klare det eller et par venner der er villige til at passe jeres børn hen over en aften. På den måde har i tid til at lave lidt lækkert mad sammen, eller tage ud og spise og have romantikken i højsædet

Start ud med at planlægge tid til hinanden

Selvom det kan virke meget lidt romantisk, så kan det være en god måde at kickstarte en ny vane på at men simpelthen sætter tid af i sin kalender til at være til stede og være i nuet med ens partner. Det kan være at tiden bliver brugt på at se en god film, at tale sammen, eller at tiden bliver brugt på noget hvor man måske får brug for kondomer.

Husk de småting

Man behøves ikke hver gang at afsætte en hel aften til at være kærlig overfor sin partner. Der er også en række små ting man kan gøre i løbet af hverdagen for at gøre ens partner glad. Du ved nok godt selv hvad det er din partner godt kan lide du gør i hjemmet f.eks. Det kan være din partner elsker at komme hjem til et hjem hvor opvasken er taget, skraldet er smidt ud, eller der er luftet godt ud efter en lang dag og en travl morgen. Husk altid at gøre de småting for hinanden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here