Hold den fedeste garagefest

0
30

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er den heldige ejer af en garage, kender du helt sikkert til begrebet ”garagefest”. Så banalt som det lyder, er det en fest i garagen – og det kan være rigtig fedt, hvis det bliver gjort ud fra de rigtige forudsætninger. Denne guide vil hjælpe dig med de praktiske punkter, der gør, at din garagefest bliver en stor succes.

Brug garagen som opbevaringsplads

Opbevaring i garage – få gode råd her. Hvad end du skal holde fest eller ej, er garagen et oplagt sted at opbevare sine ting. Hvis du vælger at opbevare af hensyn til festen og dens tilbehør, er det også en fantastisk mulighed. Du kan for eksempel opbevare din pynt, sammenklappelige borde eller stole og alt muligt andet godt.

Sig farvel til fugt og lugt

På grund af et tyndt fundament i de fleste garager, trænger der nemt fugt op nedefra. Det kan ødelægge mange af dine ting; særligt, hvis det er papir og andet i den dur. Derfor kan det være en god idé med støbning af betongulv, der holder fugten i skak og beskytter dine ting.

Det begynder også nemt at lugte, så hvis du har duge eller andet stof liggende, kan du med fordel vakuumpakke det – på den måde undgår du, at det begynder at lugte.

Tilbehør og andre møbler

Når du holder fest i garagen, vil der være brug for lidt andre ting, end hvis det var en havefest. Det gode ved garagefester er, at de kan holdes hele året rundt – så du behøver ikke at have noget bestemt. Men det er godt at have en sofa stående, og eventuelt borde og stole, du kan slå op. I en garage er det også let at pynte op, så tøv endelig ikke med guirlander, bogstaver og andre sjove ting.

DEL
Tidligere artikelLæsebriller er ikke dødens pølse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here