Et hjemmekontor må godt være hjemligt

0
524

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En af de ting der i den grad er rykket ind i de danske hjem, er hjemmekontorer. For ikke så forfærdelige mange år siden, var det meget usandsynligt, at man havde et kontor i hjemmet, hvis man da ikke lige var selvstændig eller besad en meget vigtig stilling i et større firma.

I dag er det langt fra unormalt, at man som helt almindeligt ansat også har et hjemmekontor med mulighed for at arbejde hjemme fra fra tid til anden, dette gælder alle typer af virksomheder offentlige som private og der er mange virksomheder der har det som en gode for medarbejderen, at de kan arbejde hjemme en dag i ugen eller lignende.

Skal du have et hjemmekontor?

Hører du til blandt dem der har mulighed for at arbejde hjemme en dag om ugen (eller måneden), så har du sikkert også overvejet mulighederne for at indrette et rum som et kontor, da det i mange tilfælde er lettere at koncentrere sig, hvis man har et rum til det, frem for at sætte sig i stuen eller sofaen med computeren.

Hvis du skal have et hjemmekontor, er der her nogle gode tips til hvad du skal have med i dine overvejelser inden du begynder at indrette med kontorstol og skrivebord.

Det er IKKE din arbejdsplads

En af de ting som mange laver af fejl, når de skal indrette et kontor, er at de indretter det som deres arbejdsplads, og dermed barberer de familiære og hjemlige ting væk. Dermed er der nogen der mener, at de skaber en professionel sfære, og det kan der være noget om, men samtidig skaber de et rum, der minder så meget om et kontor, at de kun forbinder rummet med arbejde. Der er trods alt en grund til at det kaldes for et hjemmekontor.

Det er en rigtig god ide at indrette et hjemmekontor så der er flere funktioner i værelset, det kan eksempelvis sagtens være et gæsteværelse samtidig eller sågar et filmværelse eller lignende, altså give rummet lidt sjæl, så man ikke ser det som en sur pligt, hver gang man skal ind på den (hvis man ellers er så uheldig, at have det sådan med sit arbejde).

Indret det lyst og lækkert som du gerne ville have din arbejdsplads rent faktisk er, frem for at indrette dit hjem som din arbejdsplads rent faktisk (sandsynligvis) er.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here