Hav det rette udstyr, når du går på jagt

0
217

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Høresansen er utroligt delikat og bliver den først beskadiget, så er det for evigt. Når man er på jagt, er det derfor ekstra vigtigt, at man har det rette høreværn til rådighed. Det skyldes, at impulslyde fra rifler eller haglbøsser kan vær lige så intense som larmen fra eksempelvis en jetmotor. Jagt høreværn er derfor essentielt for at opnår maksimal beskyttelse af høresansen.

Huskeliste inden du går på jagt

Når man går på jagt, så er der en række ting man skal huske for at opnå det bedste resultat samt sikre, at man ikke begår nogle fejltagelser.

Det er først og fremmest vigtigt, at man er i besiddelse af et jagttegn. Det tager ikke lang tid at erhverve sig et jagttegn, men er uhyre vigtigt, da det er ulovligt at jage uden. Det er derfor også vigtigt, at man er opmærksom på, at ens jagttegn skal indløses mindst én gang hvert 10. år for at forblive jagttegnsberettiget.

Anskaf det rette udstyr. Hvad end det er jagt høreværn, ordentligt fodtøj og beklædning, jagthandsker eller det korrekte våben, så er det essentielt, at man er i besiddelse af det rigtige udstyr for at få mest muligt ud af sin jagt. Den rette beklædning har to fordele, eftersom det dels er med til at camouflere ens fra sit bytte, men det er samtidig også med til at holde en varm.

Flåt- og insektbeskyttelse. Eftersom jagt typisk foregår i skovområder, så er det væsentligt at huske flåt- og insektbeskyttelse, så er man er sikret måde de frygtede bid. Et godt råd er ligeledes at finde en beskyttelse, der er dermatologisk testet og samtidig velegnet til børn, da flåt- og insektbeskyttelse også kan være nødvendigt på en almindelig skovtur med familien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here