Guide: Sådan får du billigst blækpatroner online

0
330

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Når du skal have blækpatroner til din printer, er det vigtigt, at du vælger de rigtige. Der er mange forskellige muligheder, men du skal for alt i verden vælge nogle, som er lavet til din printer. Herunder følger en guide til, hvordan du får de billigste blækpatroner, når du handler online.

Er din printer løbet tør for blæk, har du flere muligheder for at købe blækpatroner. Du kan enten vælge at investere i de originale varianter, eller du kan købe kompatible blækpatroner. Nogle er billigere end andre, og herunder får du en række tips til at vælge de billigste på markedet.

#1: Skal du købe originale blækpatroner?

Du har mulighed for at købe originale blækpatroner, som er produceret af det brand, der har produceret printeren. Hvis din printer eksempelvis er af mærket Brother, kan du investere i blækpatroner fra samme mærke.

Du har dog også mulighed for at købe kompatible blækpatroner, som er billigere end de originale. De fungerer i langt de fleste tilfælde lige så godt, men du skal være opmærksom på, at din garanti ryger, hvis de får printeren til at gå i stykker.

#2: Tjek for fri fragt

Når du skal finde billige blækpatroner på nettet, er det ikke alene prisen, du skal kigge på. Du skal også undersøge, hvor fragten er billigste, så du har et reelt sammenligningsgrundlag. Hvis du køber blækpatroner ét sted, fordi de er billigst, kan du risikere, at de bliver dyrere, hvis et andet sted har fri fragt.

#3: Sammenlign priser

Du kan anvende en side som Pricerunner eller Kelkoo, hvis du vil sammenligne priser hos de forskellige butikker. Det kan du med fordel gøre, hvis du på forhånd ved, om du ønsker kompatible blækpatroner eller de originale. Indtast brandnavnet efterfulgt af blækpatroner i eksempelvis Pricerunner, hvorefter du får en oversigt over de steder, der har de billigste priser.

#4: Tjek kurser

I dag er det så nemt at shoppe online fra hele verden, og det kan der være mange penge at spare. Lige nu er den svenske krone eksempelvis lav, hvilket betyder, at der kan være mange penge at spare ved at handle i svenske webshops, der sælger blækpatroner. Når den svenske krone er som den er, kan der være omkring 30% man kan spare ved at handle i en anden valuta.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here