Gode råd til indretning af hjemmekontor

0
120

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Inden marts i år var der mange, der nok ikke havde skænket hjemmekontoret mange tanker. Men da Covid-19 gjorde sit indtog, var der mange hundrede tusinde danskere, der pludselig skulle til at arbejde hjemmefra. Nogle for en kortere periode, mens det var længere for andre. Der er også mange der stadig arbejder helt eller delvist hjemmefra, og det har naturligvis sat nogle helt nye krav til vores hjemmekontor.

Skal man arbejde hjemmefra et par dage om måneden, har det ikke den helt store betydning om man har den perfekte kontorstol og et hæve sænkebord, der passer lige til ens behov. Begynder man at have flere dage hver eneste uge, er det pludselig en anden snak, og behovet er langt mere presserende. Der findes mange økonomiske muligheder, der er favorable, når man skal indrette et hjemmekontor. Nogle virksomheder tilbyder at betale for eksempelvis bord og stol. Arbejder du hjemmefra mindst en gang om ugen, er der nemlig nogle regler der skal følges. I så fald skal er der samme krav til din hjemmearbejdsplads, som der er til din almindelige arbejdsplads i forhold til de fysiske rammer. Det betyder også, at skulle du rammes af en arbejdsskade, er virksomheden erstatningspligtig over for dig, og derfor vil de fleste virksomheder, da også gerne imøde komme krav og ønsker. Der findes også muligheder for at få møblerne betalt skattefrit over bruttolønsordningen.

Det BØR du investere i

Der er naturligvis mange ting man kan investere i for at lave den perfekte hjemmearbejdsplads. Der er dog typisk især to ting, som du bør investere i, hvis du vil undgå ryg og nakkeskader. En god kontorstol der kan indstilles efter din højde og vægt og så et hæve sænke bord, der kan indstilles korrekt efter din højde, og som giver dig mulighed for at stå op og arbejde.

Har du disse to ting på plads, er du som udgangspunkt godt kørende, og vil kunne arbejde hjemmefra uden de store gener.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here