Gode råd til at indrette soveværelset

0
660

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du svært ved at gennemskue, hvordan du skal indrette dit soveværelse? Så fortvivl ej. Det er ikke så svært, som man skulle tro. Vi guider dig til, hvordan du gør dit soveværelse til en personlig og inspirerende oase, hvor du kan slappe af.

Indretningen af dit soveværelse har stor indflydelse på, hvordan du trives. Er det uinspirerende og kedeligt, kan du med et par simple tricks tilføre personlighed til sovekammeret, så du starter hver dag med i topform.

Skab kontraster i soveværelset

Du kan give soveværelset et friskt, nyt pust på mange måder. Blandt andet kan du gøre det mere personligt, hvis du indretter med en farve, der bryder med de lyse nuancer. Det behøver ikke at være mere eller andet end en buket blomster, et par lysestager eller noget andet, der bryder med farveskalaen og sætter stemningen.

Hjemmets mest private rum

Soveværelset er hjemmets mest private rum, og derfor bør det også være her, din personlighed afspejles. Hér du leger med forskellige farver, materialer og indretningsidéer, der kan gøre dit soveværelse til jeres egen, lille oase.

Skab kontraster i soveværelset

#1: Leg med højderne i rummet for at skabe dynamik. Stil eksempelvis et lavt sengebord foran en høj seng. Det hjælper til med at udfylde rummet samt at skabe dybde.

#2: Saml dine minder på en hjemmelavet opslagstavle. Billeder, der betyder noget for dig og din samlever. Det er en nem måde at skabe personlighed i rummet.

#3: Soveværelset er det mest private rum i de fleste hjem. Derfor er det vigtigt, at du udelukkende vælger sengetøj, sengetæppe, vægdekoration og så videre, efter hvad du kan lide.

#4: Bruger du lang tid i sengen på at læse? Så er det vigtigt, at du vælger den rigtige belysning samt et god sengebord, hvor du kan stille din te, kaffe eller et godt glas vin, imens du læser.

#5: Bryd nuancerne med én enkelt, markant detalje, der skaber kontrast i soveværelset. Det kan være et tæppe på væggen i en flot farve eller noget andet.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here