Giv huset et nyt look med facaderenovering

0
172

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Drømmer du også om at give dit hus et helt nyt look? Måske har du lige købt et hus, og tænker at det har brug for at blive frisket lidt op nu du har overtaget det? Eller har du haft et hus i mange år, som er ved at se godt træt ud?

Det danske klima slider på huse. Vi har frost om vinteren, der kan skade fugerne i et hus, og give frostsprængte rør. Og om sommeren har vi varme og sol, som også slider på en husfacade.

Så tag dig sammen, og kast dig ud i en facaderenovering. Det fortjener både du og dit hus.

Vælg den rigtige murermester til at realisere din drøm

En dygtig murermester er den helt rigtige rådgiver til dit projekt. Ikke bare arbejder du sammen med en dygtig fagmand med håndelag og værktøj i orden. Du får også en superdygtig rådgiver, som kan hjælpe dig med at realisere din drøm om, hvordan dit hus skal friskes op.

Men det er vigtigt, at du vælger den rigtige murermester. Så spørg dig for i vennekredsen om, hvem der kender en dygtig mand. Eller søg på nettet – der findes også masser af anbefalingssider.

Murermesteren klarer det meste arbejde ved en facaderenovering, men der kan være ting, hvor der skal bruges underleverandører. Så sørg for klart at aftale, om murermesteren tager andre folk med sig, eller om det er dig, der skal sørge for det.

Og nu starter så alt det sjove – nemlig afklaring af, hvad du vil have.

Kom godt i gang med at planlægge projektet

Der er flere faser i en facaderenovering. Og selvom du selvfølgelig skal lade din murermester rådgive dig, er der dog alligevel nogle ting, du kan tænke over, før du går i gang med projektet.

Først skal du beslutte dig for et budget. En facaderenovering er ikke gratis, så du skal beslutte med dig selv, hvad du vil bruge på projektet. Budgettet kommer også til at bestemme, hvor meget du kan få gjort ved facaden.

Dernæst skal du sammen med murermesteren forstå den nuværende tilstand af din facade. Sammen skal I lave en plan for byggeriet, og overveje om der skal indhentes tilladelser. Alt sammen skal det munde ud i en samlet plan for projektet, som I bliver enige om.

Tilbage er blot at lade murermesteren gøre sit arbejde. Så kan du glæde dig over resultatet, og efterfølgende efterse og vedligehold facaden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here