Fordele ved at indrette med hæve-/sænkeborde  

0
1049

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Skal du indrette et funktionelt arbejdsrum, som passer til hele familien, så kan du med fordel kigge nærmere på hæve-/sænkeborde. Disse borde kan nemlig justeres i højden, så de er utroligt funktionelle, hvilket medfører en række fordele. Ligegyldigt om du skal indrette i privaten eller på din arbejdsplads, bør du overveje, om du skal investere i et hæve-/sænkebord.

I indlægget her kan du blive klogere på de væsentligste fordele ved at indrette med hæve-/sænkeborde. Læs med, og bliv inspireret.

Til glæde for hele familien

Ønsker du at indrette et multifunktionelt kontor, som kan bruges af hele familien, er det en god idé at investere i et hæve-/sænkebord. Som navnet angiver kan sådan et bord nemlig justeres i højden, og dermed kan det tilpasses både store og små. Indretter du med et hæve-/sænkebord, sikrer du altså, at rummet kan bruges af hele familien.

Ligegyldigt hvilken type opgave du giver dig i kast med, så kan du benytte dig af hæve-/sænkebordet. Du har nemlig mulighed for både at stå op og sidde ned alt efter dine behov. Alle familiens medlemmer kan altså få lov til at udfolde deres kreative tanker.

Mindsker risikoen for arbejdsskader

Bruger du mange arbejdstimer ved dit skrivebord foran computerskærmen, er det især ideelt, at du anskaffer dig et hæve-/sænkebord. På den måde har du nemlig rig mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen, så du ikke får arbejdsskader.

Rigtig mange danskere sidder foran skærmen dagen lang uden rigtig at ændre sin arbejdsstilling, og derfor lider mange desværre også af arbejdsskader, typisk i nakke, ryg og skuldre. Det er derfor utrolig vigtigt, at du skifter din arbejdsposition i løbet af dagen, fordi du på den måde kan mindske risikoen for arbejdsskader.

At skifte arbejdsstilling kan være, at du står op og arbejder i løbet af dagen. På den måde sætter du nemlig gang i blodgennemstrømningen og mindsker risikoen for skader. Når du har gjort dette et par gange, vil du sandsynligvis også kunne mærke, at du får mere energi efter at have arbejdet i forskellige positioner. Så selvom det ikke kræver meget af dig, så er effekten altså stor, og derfor er dette et råd, der er værd at tage med.

Du skal selvfølgelig altid sørge for at være aktiv i dine pauser for at holde dig sund og rask. Dette kan skiftende arbejdspositioner nemlig ikke erstatte.

Køb et brugt hæve-/sænkebord og spar penge

Er du på udkig efter et hæve-/sænkebord, vil du sandsynligvis hurtig opdage, at disse borde koster en tand mere end almindelige skriveborde. Dog skal du samtidig huske på alle de fordele, som sådan et bord medfølger både for dig og for din familie.

Det kan dog godt betale sig at kigge efter et brugt hæve-/sænkebord. Heldigvis findes der mange brugte hæve-/sænkeborde derude, så der er et til enhver smag og ethvert behov. Hos 3R Kontor sælger de renoverede skriveborde i høj kvalitet til gode priser. Lyder dette som noget for dig, så tjek deres udvalg ud ved at klikke lige her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here