Få mere ud af badeværelset med disse tre indretningstips

0
840
Et badeværelse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, hvor vi sammenlagt bruger allermest tid. Derfor skal det også være et rum, hvor vi har lyst til at være. Der skal altså være gulvvarme, lækre farver og smukt armatur. Der skal være sådan, at man har lyst til at stå i badet i alt for lang tid. Desværre er der alt for få danskere som for alvor formår at udnytte det potentiale som ethvert badeværelse har. Herunder kan i læse om tre tips til et lækkert badeværelse.

Fugtsikrer højtalere hitter

Rigtig mange danskere elsker at synge i badet, uanset om det lyder godt eller ej. Det kan dog nogle gange være lidt svært at huske teksten og holde rytmen så hvorfor ikke få hjælp af kunstneren selv. Der er ikke nogen der siger, at det skal være kedeligt at bruge toilettet, så fugtsikrer højtalere er bestemt en gode idé. Med dem kan man lade sig underholde af sin yndlingskunstnere, uden at højtalerne går i stykker.

Tørrestativet ved siden af bruseren

Der er ikke meget værre på badeværelset end at skulle tørre sig selv med et håndklæde som stadigvæk er vådt fra dagen før. Derfor skal man selvfølgelig have et tørrestativ, men det hjælper ikke så meget, hvis der ikke er varme i det. Et tørrestativ med varme kan få ens håndklæde hurtigere tørt, så man altid kan blive tørret af et dejligt lunt håndklæde. Det er dog ikke super lækkert at skulle ad ud det varme bad for at hente håndklædet. Derfor er stativets ideelle placering lige ved siden af badet.

Vandhane med sensor

Vi kender alle vandhanen med sensor, så vi ikke skal åbne for vandet selv. Vi ser dem ofte i større virksomheder, på restauranter og andre offentlige toiletter. Dermed ikke sagt at de ikke fungerer i hjemmet. Man kan faktisk spare sig selv for meget rengøring, hvis får en installeret en i hjemmet. Læs mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here