Et helt fantastisk materiale

0
800

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale du skal bruge til din indkørsel, gangstier eller som fugemateriale. Et materiale der kan løse den problemstilling kan være stenmel. Stenmel er et rigtig praktisk og også flot materiale, som enhver husstand kan bruge. Stenmel kan bruges til mange forskellige ting, og det er rigtig godt til mange forskellige ting

Sådan finder du stenmel uden problem

Stenmel er ikke særlig svært at finde, men det kan være svært at finde den rigtige pris på stenmel. Online kan du finde de billigste priser på stenmel. Det kan du, fordi der bliver sammenlignet forskellige leverandører af stenmel. Det gør jo så, at du kan være helt sikker på, at du handler til den allerbilligste pris. Det betyder, at du kan bruge penge på noget andet vigtigt.

Derfor er stenmel helt perfekt

Du kan som sagt bruge stenmel til en hel masse ting, det er en klar fordel, da det kan skabe sammenhæng i haven.

Det kan du bl.a. bruge stenmel til:

  • Til din indkørsel

  • Til gangstier i haven

  • Som underlag til et lege sted til børn

  • Som fuge mellem fx brosten

Der er altså mange ting som man kan bruge stenmel til. Det er et rigtig godt materiale, som har gode fordele, der kan bruges i alles haver.

Her er fordelene ved stenmel

Stenmel er forholdsvis neutralt, og det er derfor en fin løsning til en indkørsel fx. Stenmel er rigtig stabilt og derfor skrider bilen ikke. Det bliver liggende, og hvis der kommer et aftryk, kan man nemt feje gruset tilbage. Det er heller ikke særlig svært at anlægge, så det skal du ikke bruge lige så meget tid på, som hvis fx skulle anlægge brosten.

Stenmels egenskaber

Stenmel har gode egenskaber, som sikre at det vil ligge stabil. Stenmel er ”hakket” granit som er blevet til små kantede korn. Den kantede form gør, at der er en rigtig god friktion. Friktionen gør, at stenmelet ikke rykker sig og bliver liggende. Stenmel har også en rigtig god bærer evne, der kan klare stor belastning. Du kan vælge mellem en sort og grå variant.

Stenmel skal du bruge

Stenmel er rigtig dekorativt, praktisk og bare generelt et godt materiale. Du bør ikke overveje det, hvis du står og skal bruge det til et projekt. Det kan løse rigtig mange problemer, og så er det et rigtig stabilt materiale. Det er et praktisk materiale, men det kan samtidig også se rigtig pænt ud. Derfor er det ingen grund til ikke at bruge det.

Sådan skal du bruge stenmel

Hvis du skal bruge det til en gangsti eller en indkørsel skal du bruge et lag på ca. 10 cm oven på de andre underlag. Som sagt er stenmel også godt til at fuge. Stenmel har en god friktionsevne, det gør at stenene bliver liggende, og at det kan klare alle vejrforhold. Det er ikke, fordi at du skal bruge vildt langtid på at anlægge det. Så køb stenmel til dit næste projekt, du vil ikke fortryde det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here