Er der pladsmangel i hjemmet?

0
1140
Stue med bøger på hylder, på vægen

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Brug væggen

Har du pladsmangel i hjemmet, er der flere tiltag der kan gøres, men tippet her, er ikke noget alle tænker over. For du kan faktisk bruge dine vægge til opbevaring, hvis det f.eks. er mindre ting, som du mangler plads til. Du kan med en svævehylde bruge vægge til opbevaring. Her kan du have bøger, en lille vase, lys eller en lille plante. Man kan have mange ting på sådan en hylde, der er også mange som har billeder af familien på hylden. Mange gange kan det være meget praktisk, at kunne have mindre ting placeret på en hylde. Det kommer til at fremhæve bøgerne, vasen eller hvad man end måtte have. Så er du fri for at gemme ting væk eller at smide dem ud, fordi du ellers ikke ville have plads til dem.

Du fylder de tomme vægge ud

Med en hylde på en væg slipper du samtid med at rummet kommer til at se tomt ud. Når der er noget på væggen, i form af billeder, kunstværker eller hylder, så virker vægen ikke så tom, som den ellers hurtigt kan komme til. Det er en måde, hvor på man kan fylde rummet mere ud, så det fremstår hjemmeligt og hyggeligt frem for koldt og tomt. Man kan lege lidt med placeringen af selv hylderne og måske hænge dem kreative steder og gøre rummet eller vægen mere unikt eller stilfuld.

Der er meget plads på en væg

Man kan let komme ud for at have pladsmangel, men hvis man tænker kreativt, kan man slippe afsted med mange ting. Der er ikke kun plads på gulvet og på møblerne, men det er der også på vægge. Der kan faktisk skabes ret meget plads, hvis man er villig til at bruge en stor del af en væg. Der kan stå mange bøger på den samme plads, som væggen inde i stuen f.eks. optager. Vægge kan have plads til ret meget, når man tænker over det.