En gennemført indretning

0
383

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du er aldrig helt i tvivl, når du træder ind i et hjem som er indrettet smukt. Med en gennemført indretning, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Det er som om, at alle møbler og dekorationsgenstande spiller sammen. Det kan være, at der er en rød tråd igennem hele indretningen, et farvetema, eller et særligt tema. Sådan en indretning kan du også skabe selv, du kan eksempelvis finde et design, som du lader gå igen i din indretning. Det kunne være kähler vaser i mange varianter, så du får det klassiske og stilrene udtryk til at forbinde din indretning. Læs med her og få god inspiration til, hvordan du laver en smuk indretning.

Skab en rød tråd

Det er faktisk ikke så kompliceret, som du tror, at skabe en smuk indretning. Tit er kunsten at finde et emne eller element, som kan forbinde de øvrige elementer i din indretning. Eksempelvis kan du vælge at have den samme træsort i dine møbler, så spisebordet passer sammen med din sofa og bordpladen i dit køkken, hvis du har et stort køkkenalrum. Det kan være, at du har fine tallerkener fra kähler, som passer til de mange vaser, som du også kan få fra kähler. Her bliver det altså det særlige design som forbinder de forskellige elementer i din indretning.

Start simpelt

Det kan være, at du synes, det virker lidt uoverskueligt at udskifte alle dine møbler. Så er det en god ide at tage udgangspunkt i et design. Du kan beslutte dig for at købe fine vaser, service og andet interiør fra kähler, så det tidsløse og smukke design kommer til at gå igen. Så kan du langsomt tilføje mere til din samling og stille og roligt forbinde flere og flere rum i dit hjem. På den måde får du langsomt opbygget en rød tråd i din indretning. God fornøjelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here