Ejendomsservice til ejendomme i København

0
598
ejendomsservice

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være svært at vælge hvilken ejendomsservice, vicevært og lignende man skal vælge, når udbuddet er stort. Ejendomsservice udføres for mange og af mange. Se med her, hvis du ønsker en lokal ejendomsservice til Københavnsområdet, som kan udføre alle opgaver indenfor ejendomsservice, vicevært løsning og gårdmænd.

Det kan betale sig, at betale sig fra det

Der er mange ting at tænke på, når man er udlejer af større ejendomme i København. Der kan være mange ting, som skal håndteres i hverdagen, og som hurtigt kan give en grå hår og give en overarbejde, hvis der ikke er styr på det i hverdagen.

Ved at tilkøbe ejendomsservice får man hele pakken til forskel fra kun at anskaffe sig en vicevært eller gårdmand, som kun udfører visse opgaver indenfor ejendomsservice. Udbuddet ved ejendomsservice byder bl.a. på trappevask, vinduespudsning, vedligehold af gårdanlæg, udskiftning af batterier i brandalarm etc. og dette var kun et udsnit af de mange serviceopgaver, der bliver udført ved tilkøb af ejendomsservice.

Hver uge, året rundt

Glad Ejendomsservice lægger en stor ære i at sikre kunden kvalitet. Ejendomsservicen leveres hver uge, året rundt, og udføres fast på jeres ejendom. Ejendomsservicen indbefatter veligeholdelse, men hvad nu hvis der skal udføres yderligere opgaver på boligen? Der har Glad Ejendomsservice også en løsningen.

Udover ejendomsservicen kan man bestille en visevært, som udfører dele af opgaver inden for ejendomsservice, men som også udfører andre opgaver end ejendomsservice. Opgaverne for en vicevært indbefatter bl.a. dag telefontid for beboere, flyttesyn, opsætning af navneskilte og småreparationer som for eksempel justering af dørpumper. Lyder det som noget for relevant for jeres ejendom, så kan det klart anbefales at kigge nærmere på hjemmesiden. Der er serviceydelser for en hver art, som det kan betale sig, at betale sig fra, for at både lejere og udlejer får en god oplevelse med ejendommen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here