Til efteråret kan du shoppe HAY i IKEA

0
638

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

HAY og IKEA er måske ikke to brands, du vil associere med hinanden. Ikke desto mindre har det eksklusive, danske designbrand indgået et samarbejde med HAY, og hvis alt går efter planen, kan du købe det til efteråret.

HAY er blandt de mest succesrige designbrands i Danmark. Virksomheden blev stiftet i 2002, og siden dengang har de arbejdet hårdt for at bringe mere coolness-factor hjem i de danske stuer. Det er dog ikke kun danskerne, der har øjnene rettet mod HAY. Det samme gør sig gældende for vores svenske naboer.

Den svenske varehusgigant, IKEA, har naturligvis været ude med kikkerten og spottet HAY, som de forventer at lancere et samarbejde med til efteråret. Det har resulteret i en lang række produkter, som HAY har designet for IKEA, hvilket forhåbentlig vil bringe HAY endnu mere ud over stepperne.

 

Selv de klassiske IKEA-poser får en visuel overhaling

Kollektionen, der rammer butikkerne til efteråret, kommer ikke kun til at indeholde møbler. Meget tyder nemlig på at danskerne også har haft en finger med i spillet, hvad angår de klassiske blå IKEA-poser, der ellers er ikoniske for brandet.

Målet med samarbejdet er angiveligt at skabe en form for ny, skandinavisk identitet. Det kan dog være svært at sætte en formel på, hvad der skaber den skandinaviske identitet. Efterhånden er verden blevet så globaliseret, at det er svært at definere, hvilken identitet der hører til hvor.

En global trend er dog, at vi bliver nødt til at indrette os på mindre plads. Derfor er der behov for fleksible løsninger — og det er blandt andet her, HAY har vist sig at brilliere tidligere. Med deres minimalistiske visuelle udtryk, er der skruet helt ned for de unødvendige detaljer.

Indtil HAY og IKEA’s samarbejde bliver lanceret til efteråret, må du nøjes med at købe det her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here