Det du skal vide omkring strandsand

0
805

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Med strandsand får du noget rigtig godt sand, det har netop utrolig mange nyttige funktioner, det kan både gavne dine børns legeområde, og det kan også bruges i mørtel og til fugesand. Det bløde strandsand kan bruges som underlag i børnenes sandkasse, eller til diverse legeområder.

Hvor meget strandsand skal du bruge? – og hvad koster det?

Med 1.000kg strandsand kommer du langt, du kan omtrent dække 15 m2 med 1 ton strandsand, hvis du lægger et lag på 3-5cm. Det betyder altså at du med 2 tons strandsand, kan lave en, meget fin, mellemstor sandkasse til dine børn.

Hvis du bare skal genopfriske sandkassen, kan du nøjes med et tyndt lag sand, men hvis du skal have sand til en ny sandkasse, er du ude efter et større læs. Du skal ca. have 1 ton strandsand pr. 3-5cm pr. 15m2.

Her kan du sammenligne priser på strandsand.

Hvad skal du bruge sandet til?

Der er mange funktioner til strandsand, som nævnt for kan det bruges til mange forskellige ting, både til dine børns sandkasser, samt til mørtel og som fugesand.

Børnenes Legeområder

Da strandsandet er en fin og blød form for sand, kan det godt bruges i børnenes sandkasser samt som et underlag til andre diverse legeområder. Det bløde sand er behageligt at sidde i, samtidig med at det er et godt materiale, til at bygge sandslotte osv.

Fugesand & andre funktioner

Udover at strandsandet er velegnet til at bruges til børnenes legeområder, kan det også bruges til forskelligt håndværk, bl.a. kan det bruges til fugesand, fugesand er sand brugt til at holde f.eks. fliserne stabilt. Men da sandet består af runde korn, kan det godt ske at det skylles væk, i kraftige storme og regnvejr. Det kan sagtens også bruges i forskellige mørtelblandinger, på grund af strandsandets finhed og andre værdier.

Strandsand har altså dermed rigtig mange nyttige funktioner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here