Derfor skal i have elektronisk adgangskontrol i jeres hjem

0
579

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange ting i hverdagen som bare bliver taget forgivet, fordi de altid bare har været der og fungeret. I visse tilfælde kan det dog godt betale sig at overveje sin løsning en ekstra gang. Når det kommer til ens låsesystem i hjemmet, kan man ikke gå ned på kvalitet, det jo har direkte indflydelse på ens egen og ens families sikkerhed. De fleste hjem har et normalt låsesystem, hvor de har en eller flere nøgler til den samme lås eller flere låse som passer til den samme nøgle. Hvis døren, låsen og nøglen er af god kvalitet, så er det svært for enhver indbrudstyv at komme ind, men hvis tyven får fat i nøglen, er det en anden historie. Det er i denne sammenhæng at det kan være smart at få elektronisk adgangskontrol til hjemmet. Mange boliger i hovedstadsområdet får installeret en eller anden form for adgangskontrol. Din lokale låsesmed på Frederiksberg kan hjælpe dig med alle former for adgangskontrol til hjemmet.

Hvad er elektronisk adgangskontrol?

I stedet for en klassisk nøgle får man et adgangskort eller en nøgle med indbyggede elektroniske brikker som udgør en individuel kode. Denne kode gør, at brugen af nøglen bliver registreret i et system, så man senere kan se, hvem der har brugt nøglen, hvor nøglen er brugt og hvornår nøglen har brugt. Med elektronisk adgangskontrol kan man styre hvor de forskellige nøgler skal have adgang til og tænde og slukke for nøglen.

Hvorfor elektronisk adgangskontrol i hjemmet?

Selvom elektronisk adgangskontrol primært bliver brugt i større virksomheder som vil styre de ansattes adgang til forskellige områder, så kan det faktisk også være til nytte i hjemmet. Hvis man får sin nøgle stjålet og ikke vil risikere et indbrud, så har man intet andet valg end at få låsen skiftet. Hvis man derimod får sin nøgle med den individuelle kode stjålet, skal man blot ind og nægte den kode adgang til alle hjemmets låse. Dette fungerer lidt ligesom at spærre ens dankort, hvilket bestemt ikke er svært.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here