Den perfekte flagstang

0
642

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Flagstangen er ofte noget af det første man ser, når man kommer til et hus. Den høje flotte stang, hvor dannebrog flagrer, er flot at ankomme til. Mange ser flagstangen som en del af deres drømmehave, så de kan hejse flaget til fødselsdage, bryllupper og andre begivenheder. Derfor skal den selvfølgelig være af en høj kvalitet, så den holder i lang tid og så man ikke skal bekymre sig om den kan holde i en storm, selv når flaget er hejst.

Det er altså om at få købt den rigtige flagstang. J.O. Flagstænger har Danmarks største udvalg af flagstænger af den højeste kvalitet. De har både glasfiber flagstænger fra Dano Mast og egenproducerede flagstænger lavet i træ. Deres flagstænger er danskproducerede og deres egne flagstænger er lavet af rødgran fra danske skove. De bliver også bearbejdet i Danmark.

Den rigtige flagstang

Der er selvfølgelig nogle valg der skal tages, når man skal købe en flagstang. Ud over valget af materiale, skal man også vælge højden af stangen, om du vil have en støtte og hvilket materiale den i så fald skal være lavet af. Der er en tommelfingerregel omkring højden, der siger at den generelt skal være to meter højere end huset, men der er plads til at tage sine egne beslutninger selvfølgelig. Det er lidt en vurderingssag alt efter selvfølgelig ens hus, men også omgivelserne. Er der høje træer eller andet omkring, skal det også tages med i overvejelserne.

Når det kommer til flagstangens materiale, ligger valget som nævnt mellem glasfiber og træ. Det er et valg der i høj grad kommer an på hvad du selv synes er pænest, sammen med de overvejelser der er omkring holdbarhed og sådan. En træflagstang er et naturprodukt og er derfor kan man ikke undgå revner fra vind f.eks. Derudover skal det også med i overvejelserne at en flagstang af træ skal behandles og males med nogle års mellemrum.

Ligemeget hvad du er til så er det en investering der kan holde i rigtig mange år og derfor noget der er værd at bruge de ekstra penge på, så du får noget der er god kvalitet og som du er sikker på holder. Ved J.O. flagstænger kan du endda købe en pakke, hvor du får både flag og vimpel med i købet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here