De hotteste møbler i 2019 – sådan ser trendsene ud lige nu

0
980

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når modevindene skifter, hvilket de tit gør, er det de færreste, der skifter hele deres møbelsortiment ud og udskifter det med det nyeste nye. Hvis du skulle gøre det hver gang, moden skiftede, så ville du nok ruinere dig selv økonomisk. Derfor gælder det om at være på forkant. Lav lidt research, tænk over hvad du selv kunne tænke dig og kombiner disse to faktorer, så du formår at ride med på boligbølgen, men uden at du selv eller din pengepung ikke føler sig godt tilpas. Mange af de fremtidige populære møbler, der vil blive forslået nedenfor, kan findes på denne webshop.

Trends kommer og går, men disse udvalgte trends vil højst sandsynligt have lidt vedholdenhed og holde længere end blot 2019:

  • Sofaen skal være i maksimalisme. Ikke flere små, petite sofaer – nu er det tid til kæmpe sofaer, der kan holde på hele familien. Sofaerne bliver også blødere og mere hyggelige. De går fra minimalisme til maksimalisme.

  • Sofaer (og andre møbler) vil også i stigende grad blive af naturlige materialer. Naturlige materialer som træ har nemlig en essentiel hygge-faktor, der ikke kan gengives af nogle andre materialer.

  • Træet vil også i større grad være oxideret eg, hvilket er egetræ, der er blevet gjort til rustik-sort.

  • Som en forlængelse af hygge- og naturstilens fremtoning, vil håndlavede, lokale og autentiske møbler også træde frem på boligmodens scene. Især håndlavede møbler, der på den ene eller anden måde udtrykker sommerlig eksperimentering og sydeuropæisk flair.

  • Runde kurver og linjer i møbler vil efterhånden overtage minimalismen og modernitetens hårde og skarpe linjer.

  • Møblerne vil i stigende grad ligne noget ud fra et hjem i enten Spanien eller Italien. Dette står i skarp kontrast til det førhen populære skandinaviske, minimalistiske look.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here