Brug sommeren til at få dit drømmehus tilbage

0
403

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange benytter forår og sommer til renovering af facader. Det er en god investering, da det forlænger boligens levetid og forebygger skader. Skader i bygningens facade kan skabe alvorlige problemer, da der kan trænge vand ind.

Facaderenoveringer gør bygningerne mere indbydende, og du har mulighed for at ændre på bygningens udseende og farve. Uanset om du bor i Hvidovre, Gentofte eller centralt i København, så skal du kontakte en fagmand. Der er mange muligheder, men ikke alle vil være lige gode til netop dit hus og din facade. Søg efter renovering af facader i København.

Facade typer

Der er mange typer af facader, fx træ, gasbeton, fibercement eller mursten. I Danmark er den mest almindelige facade mursten.

Her kan du fx vælge omfugning, som er den mindst omfattende renovationsmetode. Her erstattes fugerne af ny mørtel, og det kan holde op mod 20 år. Du kan også vælge at pudse facaden, det giver mere tæthed, og huset holder bedre på varmen. Der er forskellige metoder til at pudse huset, der er netpuds, vandskuring og filtsning. Netpuds er for de hårdt medtagede facader, hvor der fx er revner. Her sætter man et net udenpå, inden man lægger filts på. Filtsning kan lægges direkte udenpå facaden, og så skal den vedligeholdes med maling. Ved vandskuring skal fugerne fyldes op med mørtel, inden man vandskurer.

Sådan får du det bedste tilbud

Du kan med fordel bruge tilbudsportaler. Fordelen ved det er, at de finder en håndværker, der har gode anmeldelser og så vidt muligt en lokal, så der ikke bliver så mange udgifter til transport.

Det er også en god idé at søge i dit netværk. Der er sikkert nogle, du kender eller i deres netværk, der har erfaring med nogle håndværkerfirmaer. Du kan også søge på nettet, men så kan det være en god idé at undersøge referencer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here