Bevar din køkkenhave, køb et sneglehegn

0
178
Beskyt dine blomster og køkkenhave mod snegle

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange giver sig i kast med projekter i haven, men der er intet værre end dræbersnegle, der spiser dine planter, urter og blomster. Den mest effektive måde at bekæmpe dette er med et sneglehegn, du kan købe via https://sneglehegn.dk/.

Hvorfor have en køkkenhave?

Der er mange gode grunde til, at man skal give sig i kast med projekt køkkenhave. Den første grund er den grønne tankegang. At have sin egen køkkenhave er en enormt bæredygtig måde at leve på. På den måde sår man sine egne grøntsager, og når de bliver modne, kan man bruge dem til stort set alle retter, man har i sinde at lave. Det kan endda være, at det kunne inspirere til den vegetariske livsstil, da det kan ses som en udfordring, hvor mange retter, man egentlig kan forme af det, haven tilbyder. Man skal dog være opmærksom på at køkkenhaven har de rette vilkår, så grøntsagerne kan modne under de rigtige forhold. Man skal også sørge for at anskaffe sig remedier, der kan holde dræbersneglene væk, for hvis man først får besøg af dem, er der snart ikke mere køkkenhave tilbage. Men dette kan nemt ordnes med et sneglehegn.

Hvilke omstændigheder kræver en køkkenhave?

Det er ikke helt ligegyldigt med din køkkenhaves lokation. De fleste planter kræver meget sol for at de kan vokse, derfor skal du finde en god beliggenhed, der lever op til dette krav, når du går i gang med at udgrave til det. Et andet godt tip er at starte i det små, så projektet bliver ved med at være hyggeligt fremfor uoverkommeligt, hvis der kommer for stort et areal på. Planter skal også have vand for at overleve, så dette element skal også indtænkes. Det kan fx placeres et sted tæt på en vandkilde som ved tagrenden eller et afløb.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here